Razpiramo krila - Ana Plešec
joga, zvočne masaže in kopeli, Access Bars

Razpiramo krila, Ana Plešec s.p., joga, zvočne masaže in kopeli, Access Bars

1215 Medvode

0 zahval     240 ogledov

IME MI JE ANA.
In to je nekaj, čemur ne pravim več, da sem, se s tem ne identificiram, ampak je moje ime le del mene, le del tega, čemur lahko rečem JAZ.

Kot vemo, smo mnogo več kot le ime, smo mnogo več kot le telo, mnogo več kot fizična prezenca in maske, ki si jih nadevamo, s katerimi se kažemo in predstavljamo svetu. Kdo v resnici smo? To vprašanje si zastavljam že leta. Vsak dan znova. In vsakič odkrijem kakšen nov in globlji delček sebe.

In ravno to. Moje zanimanje. Vedenje in želja po več. Moje raziskovanje.  Me je pripeljalo na pot joge, pot raziskovanja zvoka, terapevtskih glasbil in spoznavanja Access Consciousness® orodij. Moje življenje se je postavilo na glavo. Ali pa ravno obratno. Iz glave nazaj v srce in resničnost mojega bitja. Čemur pravim jaz in čemur pravim moje življenje, po spoznavanju tega nikoli ni in nikoli ne bo več enako. Vse kar v življenju resnično šteje je naše vedenje in izkustvo, če si zaželiš svojega te vabim v čudovit center MAGDALA na Brdu 45, kjer izvajam svoje storitve. Več na spletni strani: https://anaplesec.si/ .

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Razpiramo krila, Ana Plešec s.p., joga, zvočne masaže in kopeli, Access Bars

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...