Saša Einsiedler
komunikacijska trenerka in svetovalka, certified Success Trainer, DreamBuilder coach

Saša Einsiedler , komunikacijska trenerka in svetovalka, certified Success Trainer, DreamBuilder coach

1000 Ljubljana

0 zahval     451 ogledov

Saša Einsiedler : O meni

Leta 1985 sem začela kot radijska napovedovalka na Radiu Glas Ljubljane, dve leti kasneje pa sem začela delo kot voditeljica na nacionalni televiziji. Najprej sem se kalila v glasbenih oddajah za mlade Glasbeni ropot, Sobotna noč, Pop delavnica…), kasneje pa sem vodila veliko zabavnih oddaj v elitnih terminih, v živo (Titanik, Komu gori pod nogami, Jesenski, Pomladni, Zimski, Poletni 3X3…).

Po dveletnem odmoru (in dveh otrocih) sem se vrnila na televizijo, na komercialno POP TV, kjer sem začela s kvizi (Pop kviz) in kasneje z drugimi zabavnimi oddajami (1,2,3-Kdo dobi?, Pod srečno zvezdo, Oprostite, prosim!).

Nekaj let sem vodila priložnostne oddaje za različne naročnike, tako na nacionalni kot na komercialnih televizijah (Koncert ob 90. letnici Sama Hubada, Beležnik, EMA…), v zadnjem času pa dve sezoni glasbene oddaje Parada, ki je potekala v živo.

Do mnogih resnih in zabavnih prireditev ter oddaj mi je pomagal študij novinarstva, ki ga sicer nisem nikdar zaključila, treningi govora pri mentorici Ajdi Kalan, ter seveda veliko nastopov v živo, pred množico ljudi, v studiu pred kamerami in pred radijskim mikrofonom. Izkušnje sem si nabirala tudi kot pevka, saj sem se kar nekaj let profesionalno posvečala glasbi (Rdeči baron).

Zadnje čase pa se poglobljeno ukvarjam s problemom premagovanja nelagodja pred nastopanjem in s študijem človeške narave. S tečaji in seminarji ter svetovanjem pomagam vsem tistim, ki se zavedajo pomembnosti nastopa in pojave ter želijo izboljšati medosebne odnose na delovnem mestu in v domačem okolju. S coachingom pomagam ljudem, ki želijo pomoč pri doseganju svojih ciljev, s transformativno mediacijo pa pomagam pri reševanju sporov in nesoglasij v podjetjih (med zaposlenimi), ter ostalim. Pišem kolumne in članke ter imam redno svetovalno rubriko v reviji Zarja.

Sem komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka, certified Success Trainer ter DreamBuilder coach.

Sem mati petih otrok.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Saša Einsiedler , komunikacijska trenerka in svetovalka, certified Success Trainer, DreamBuilder coach

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...