Sandra  Mars

Sporočilo Boginj: Imej se rada

Pripravil/-a: Sandra Mars

Če izkušaš nekaj, česar si ne želiš, je to zato, da lahko še močneje ugotoviš, kaj si zares želiš in s tem dobiš priložnost, da to spremeniš.

Ko te partner (ali kdorkoli drug) ne spoštuje, še toliko bolj ozavestiš, da si spoštovanja želiš. Tvoja odgovornost je, da nespoštovanja ne dopuščaš več. Pogledati moraš vase ter se vprašati, zakaj si pritegnil/-a odnos, kjer nisi spoštovan/-a. Situacija, v kateri si, te vedno nečesa uči in ti vedno nekaj kaže. Pomaga ti, da pri sebi razčistiš, kaj hočeš in te povabi, da spremeniš svoj vzorec delovanja.

Odnosi ti pokažejo tudi nekaj drugega. Odnos, ki ga imaš z drugimi, kaže na odnos, ki ga imaš sam/-a s seboj. Če se ne slišiš (ne upoštevaš svojih želja) in se neprestano podrejaš iz strahu, da bi ostala sam/-a, te ne bo niti tvoj partner (ali druga oseba v tem odnosu) slišal-a, še manj pa te bo spoštoval-a. Na tvojo pot je ta oseba prišla z razlogom, da ti pokaže tvoje omejujoče prepričanje, da nisi vredenva. Stvari lahko spremeniš tako, da začneš pri sebi. Ko se boš imela resnično rad/-a, boš dobil/-a moč, da zapustiš vse odnose, ki so toksični zate in boš pritegnil/-a k sebi le čudovite ljudi, ki bodo videli tvojo vrednost.

5 odzivov     130 zahval     268 ogledovPRIJAVI SE  
Odzivi prejemnikov 5
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Nataša
  komentiral 1 teden nazaj
Hvala ❤️
  komentiral 2 teden nazaj
Hvala za lepo in poučno inspiracijo.
Vesna
  komentiral 3 teden nazaj
Hvala.
Vesna
Bojana
  komentiral 2 mesec nazaj
Hvala
Nataša
  komentiral 2 mesec nazaj
Hvala ❤️
Nalagam...