4 Elle s Sandro Mars
iz Stresa v Strast

4 Elle, Limitless Luxurious Love Life

6000 Koper

13925 zahval     1004 ogledov

Sem motivacijska mindset mentorica za ženske po 4 Elle metodi katero sem ustanovila po letih raziskovanja in dela na sebi. Ta metoda temelji na vsem mojem dolgoletnem znanju, ki sem ga osvojila na raznoraznih izobraževanjih in predvsem na mojih življenjskih izkušnjah, žuljih, potu in solzah.

4 Elle je kratica, ki predstavlja Limitless, Luxurious, Love Life katerega si vsaka ženska želi. Tisto nekaj več, tisto iskrico, ki nas dela žive, polne in izpolnjene. Tisto vznemerljivost in navdušenost zaradi katerega je življenje ekstatično in vredno živeti.

Gre za mojo avtorsko metodo, ki ti bo omogočila premik iz stresa do vsega, v strast do vsega in preskok od stanja obtoževanja sebe v stanje oboževanja sebe.

Poveži se z mano in vstopi v 4 Elle svet

Pred kratkim sem imela en intervju v sklopu youtube kanala #pomagajpomagati kjer se popolnoma razgalim in ti na pristen in zabaven način predstavim svojo poklicanost in razkrijem svojo pot. Moj namen ni le govoriti o svojih storitvah temveč te preko svoje zgodbe navdihniti in motivirati pedvsem pa ti pokazati, da je resnično vse mogoče. Želim, da me začutiš zato te vabim, da si ogledaš video:

Oglej si intervju in začuti me

Naj ti povem še nekaj besed o meni. Sem Sandra Mars, mojstrica osebne metamorfoze in strokovnjakinja za partnerske odnose, specializirana za delo z ženskami.

Moje poslanstvo je, da ti pomagam do preobrazbe, ki sem je bila deležna tudi sama in, da te pospremim na pot od izpraznjenosti in pomanjkanja  v polnost in izpolnjenost.

Pokažem ti kako najti tisto osebno zadovoljstvo in notranji mir v tem noro zahtevnem svetu, ki je postavljen tako, da ruši žensko ravnovesje in ti povem kako zase ustvariš strastno in avtentično partnerstvo, uresničiš svoje sanje in kreiraš izpolnjujoče življenje v katerem boš uživala.

Naučim te kako pametno in premišljeno uporabljati tvoje moške lastnosti, da boš lažje osredotočena na cilje in kako ob pravem času preklopiti na žensko energijo, da boš aktivirala tvoje darove manifestacije in sposobnosti rojevanja nove relanosti ter učinke tvojega dela še pomnožila.

Z združevanjem naše moške in ženske plati lahko dosežemo karkoli si želimo, živimo celotno sebe brez zadržkov, zavor ali omejitev in počutimo se srečne in svobodne. Lahko imamo vse in smo vse ne, da bi se potrebovale odrekati ali odpovedovati sebi in svojemu notranjemu miru.

Ko razumemo kako se povrniti v ravnovesje in kako ga ohraniti, je naše življenje sproščeno, ekstatično in lahkotno. Ko smo priklopljene na našo pristno in prvinsko avtentično žensko energijo smo magnet za obilje na vseh področjih in napajalnik našega partnerja, kateri nas začne oboževati kot boginjo.

Partnerstvo je lahko tvoj najbolj udoben in varen prostor kjer si lahko cela in popolnoma zadovoljena. Partnerstvo je lahko nekaj kar vama obogati in oplemeniti življenje. Partnerstvo je lahko vaša točka moči in priložnost, da skupaj ustvarita več kot bi lahko kdarkoli ustavrila sama.

Ženska, tukaj sem zate, da te pri vsem tem motiviram, vodim in podpiram. Predam ti vsa znanja in vsa najbolj učinkovita orodja, ki preverjeno delujejo s katerimi sem tudi sama spremenila svoje življenje in še izboljšala svoj dolgoletni partnerski odnos. 

Poveži se z mano in vstopi v 4 Elle svet

Sporočila Boginj

Sporočila Boginj

16 inspiracij   13920 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  4 Elle, Limitless Luxurious Love Life

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...