Nastia Š

Imam se rada

piše: Nastia Š
28. avgust 2018    243 ogledov

Bil je deževen dan. Bila sem strta.

Začela sem se spraševati zakaj sama sebi dovoljujem negativne vibracije in slabo voljo.

Prišel je ta dan, ko sem spoznala, da življenje kreiram jaz. Nihče drug, kot le jaz. Ker sem se tisti dan odločila biti slabe volje, sem pač res bila. So dejavniki, ki te preizkusijo v tem, kako močan si v svoji volji in kako daleč boš dovolil negativi, da vpliva nate. Obstajajo pa dejavniki, dogodki in osebe, ki nas naredijo vesele. Vendar zakaj ne bi vsak dan sami širili veselje?

Zato, ker smo se tako pač odločili. Zakaj pa se ne bi vsak dan odločili, da bo danes super dan. Zakaj se ne bi odločili, da nam bo lepo? Kajti mi smo tisti, ki osrečimo same sebe. In nihče drug.

 

Dolgo sem se spraševala kako naj bom zadovoljna, če sem pač vstala z levo nogo....

Drugače je kar preprosto. Odločiš se, da ti bo vsak dan lepo. Da boš osrečeval najprej sebe in posledično tudi druge ljudi okoli tebe. In tukaj preidemo k temi kako se imeti rad.

Ste se kdaj vprašali ali se imate sploh radi? Morda mislite, da se imate, vendar temu ni tako. Zakaj so negativni ljudje še vedno okoli vas? Zakaj grde besede in nespoštovanje?

Jaz sem ugotovila zakaj.

Mislila sem, da se imam dovolj rada. Vendar sem se motila. Mnogokrat tudi nisem izražala svojega mnenja. Zato sem v svoje življenje privabljala neodločne ljudi. Nisem se dovolj spoštovala ( sebe, svojih načel, svojega mnenja), zato tudi sama nisem bila deležna spoštovanja.

Ko sem ugotovila, da sem edina na katero si prizadevam narediti vtis jaz, sem širila drugačno energijo.

Okrog mene so hodili prijazni ljudje, polni pozitive, kajti to sem postala. Zadovoljna sama s seboj in radostna v svojem telesu in umu. In zdaj lahko rečem - resnično se imam rada.

Včasih si je potrebno vzeti čas za razmislek o tem kdo sploh smo.

Kakšne so naše pozitivne vrednote, kaj vse smo že dobrega storili in na kaj smo lahko ponosni pri sebi.

In ko dojamemo to bistvo, znamo ceniti vsak delček sebe. Meni je uspelo :)

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...