Tomo Kajzar

Angeli sonca, zraka in vode

piše: Tomo Kajzar
22. januar 2018    1326 ogledov

Ste kdaj pomislili, kakšno srečo imamo, da nam vrli državni uradniki (še) ne morejo poslati položnic za čas, ko se brezskrbno predajamo toplim, božajočim sončnim žarkom? Ali pa, da lahko brezplačno do vrha napolnimo svoja pljuča, ko se sprehajamo po čudovitem, v jesenske barve odetem gozdu ali srkamo z ozonom napolnjen zrak nekje ob morju. Tudi hladno, kristalno čisto studenčnico si zaenkrat še vedno lahko privoščimo brezplačno.

Ja, vse to nam je bilo dano, ne da bi morali za to karkoli narediti, plačati.

Ko tako prehajamo od neulovljivih, skrivnostnih fotonov, ki sestavljajo svetlobo prek atomov in molekul, ki sestavljajo zrak in vodo, pridemo še do ANGELA ZEMLJE, ki nam ponuja bogastvo okusov za naše brbončice in hranil za naše fizično telo.

Danes se bom malo zadržal pri naši ljubi pitni vodi, ki je v naših podalpskih krajih boljša kot v večini evropskih držav in so nam te zaradi tega kar malo nevoščljive ... in se posledično trudijo na različne načine priti do naših virov pitne vode. Tako smo sklenili pravico vsakega posameznika do pitne vode celo zapisati v ustavo.

Nekdo je dobro ugotovil, da bi se naš planet moral imenovati VODA, in ne ZEMLJA, saj je sestavljen iz okoli ¾ vode, prav tako kot naše telo. Zato je pravilna trditev, da naj človek ob normalni prehrani na dan zaužije od 2 do 2,5 l vode, po možnosti čim boljše, saj le taka najbolje opravlja naloge dostave hranil v celice in 'odvoza' nečistoč iz njih.

Sam po pitno vodo zase že od nekdaj hodim na določene točke oz. izvire v naravi 

Včasih sem bil pri tem malo manj strikten, zdaj sem bolj! Zakaj? Iz več razlogov:   

1. V (pretirani) skrbi za naše zdravje nam država določa odmerek kemikalij, ki jih morajo za to odgovorni dodati v vodna zajetja, iz katerih se napaja vodovod. Jaz nisem navdušen nad njimi. Poleg tega je voda, ki priteče iz pip, tako rekoč mrtva, procesirana (podobno kot je večinoma hrana, zapakirana v bleščečo embalažo). Brez življenja je zato, ker jo po ceveh poganjajo močne črpalke, ki povsem spremenijo oziroma uničijo njeno strukturo. In še nekaj je: voda v vodovodnih ceveh stoji, kar pomeni, da ni stalnega pretoka, kot je v naravi. Pretok oz. gibanje pa pomeni življenje!

2. Nič bolje ni z vodo v plastenkah, ki jo v velikih količinah prodajajo v trgovinah. Tu pijemo zraven še spojine, ki se izločajo iz te plastične embalaže; da niti ne govorim o energetski potratnosti in ekološkem odtisu, ki je pri izdelavi ENE plastenke ogromen. Za izdelavo vsake se porabi pol litra nafte ...

Zato se raje potrudim in grem enkrat tedensko do izvira in si domov pripeljem ŽIVO VODO. To ime za izvirsko vodo je predlagal g. Jože Munih, priznani radiestezist, ki je opravil gigantsko delo in v Sloveniji v obdobju 20 let izmeril bioenergetsko vrednost vode na več tisoč izvirih! V svoji knjigi je popisal okrog 240 izvirov z zdravilno energijo. Lahko smo izredno veseli, da imamo v Sloveniji tako močne vode. Grofova voda pri Tolminu je tako po vsebnosti energije v vrhu, vsaj v evropskem merilu! Potrditev njegovih meritev je bila opravljena v Nemčiji in tudi v Sloveniji z več kot sto priznanimi radiestezisti Pogačnikove šole.

Meritve so bile v skladu z ljudskim izročilom o zdravilni moči posameznih izvirov, kamor so ljudje hodili po vodo, ponekod že v srednjem veku. In tako se je iz roda v rod prenašalo izročilo o zdravilnih vodah in se ohranilo do današnjih dni.

Sam vodo zajemam na izviru Lipca v Polhovem Gradcu, ki je energijsko najmočnejša na širšem ljubljanskem območju. Vedno jo točim v petlitrske steklenice. Uporabljam jo tako za pitje kot za namakanje in kuhanje živil. Shranjujem jo na temnem in hladnem mestu (idealno je 6 do 10 stopinj), saj tako ohrani energetsko vrednost do 14 dni.

Prihodnjič pa nekaj več o posebnih datumih, ki se zvrstijo 14-krat na leto in je takrat voda izredno 'mirna'. Te raziskave so opravili ruski znanstveniki in empirično dokazali, da se v tistih dneh z vodo zgodi nekaj posebnega in jo je takrat še posebej vredno zajemati. Tako vodo so poimenovali SVETA VODA.

Če bi želeli tudi vi, dragi bralci, ki sami mogoče nimate časa ali možnosti, da bi hodili po izvirsko vodo, v svojih domovih zase in za svoje bližnje uporabljati živo vodo, me lahko kontaktirate na telefon 051/366 232 ali na e-naslov tomo.ekoloska@gmail.com.

Svežo dostavim do vas, in sicer v količinah od:

  • 20 litrov......cena dostave, ne vode, je 10 €
  • 25 litrov...12,50 €
  • 30 litrov...15 €
  • ali po dogovoru in vaših potrebah tudi več litrov.

Dostava: Ljubljana z okolico oziroma po dogovoru, prav tako dogovor za uro dostave (051/366 232 ali na e-naslov tomo.ekoloska@gmail.com).

Lepe dni želim vsem in čim več zdravja in energije, ki nam jo vsem prinašajo ANGELI SONCA, ZRAKA in VODE.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...