Access Bars In Access Consciousness telesni procesi

365 ogledov

Access Bars® tretma

Access bars tretma je nežna tehnika, ki poteka tako, da se bars praktik dotika različnih točk na glavi. Gre za 32 točk na glavi, ki jih imenujemo barsi.

Z Barsi omogočamo, da se spremembe v življenju zgodijo na bolj lahkoten način. Vsak Bars tretma je drugačen, saj se tudi ljudje razlikujemo med seboj. Kaj bomo med Bars tretmajem prejeli, določamo sami, in sicer na osnovi svoje pripravljenosti, da smo. Kaj vse navajajo ljudje, da se jim je spremenilo po Access Bars tretmajih: večji občutek sproščenosti in lahkotnosti, zmanjšanje ali odprava fizičnih bolečin, odprava glavobolov, splošno izboljšanje zdravja, odprava stresa, odprava prisilnih misli, paničnih napadov, boljši spanec, odprava težav s telesno težo, izboljšanje odnosov, več smeha in radosti, poslovne uspehe, več denarja, partnerstvo, ki deluje, več jasnosti in zavedanja ter več sebe in lahkotnost bivanja v celoti.

Telesni proces MTVSS®

MTVSS je eno od najbolj dinamičnih orodij v Accessu, ki se izvaja s polaganjem rok na različna mesta po celem telesu. Je pogosto orodje izbire za odpravljanje skoraj vseh načinov, na katere telo ne deluje pravilno. Lahko ima tudi izjemen vpliv na imunski sistem.

Telesni proces Demolekularna manifestacija in Molekularna demanifestacija (DMMD) ®

S tem procesom na molekularni ravni izničujemo, kar je nepotrebnega v telesu – molekularna demanifestacija in manifestiramo oz. kreiramo, kar manjka telesu – demolekularna manifestacija

Uporablja se pri vseh stanjih, od artritisa, tumorjev do materinih znamenj – tam, kjer je zraslo nekaj dodatnega ali kjer nekaj, kar je potrebno, ni prisotno v takšni količini, kot bi moralo biti. Ugodno deluje na celotno telo.

Telesni proces Celični spomin®

Vsaka naša celica ima spomin. Celični spomin odklepa celice iz spomina, v katerem so se zataknile. Z njim brišemo travmatični spomin celice, ki ga celica ni opustila. Je neverjetno dinamičen proces. Izvaja se na zabrazgotinjenem tkivu, bolečih mestih, operiranih predelih, tam kjer je telo prejelo neko travmo.

Telesni proces Korekcija vida®

Korekcija vida je telesni proces Access Consciousness, ki nam lahko pomaga pri različnih težavah z vidom. Proces se izvaja z nežnim in preprostim dotikom.  

Telesni proces Access Consciousness Facelift®

Access Consciousness Facelift je izjemen proces, ki lahko obrne pojav staranja na obrazu in ustvari podobne učinke po celotnem telesu.

Access Consciousness Facelift se razlikuje od ostalih alternativnih metod in postopkov, saj je nežnejši, prijaznejši in lahkotnejši za celo telo.

Izvaja se zgolj z dotikom in zagonom več različnih energij. Primeren je za ženske, moške in otroke.

Telesni proces Biomimetična mimikrija®

Biomimetika je tisto, kar zaklepate v svoje telo takrat, ko poskušate posnemati ali razumeti druge. 

Je naravna sposobnost telesa, da bi se prilagodil ostalemu svetu. Posnemate poti in stališča drugih ljudi v želji, da bi jih razumeli  z razumskega ali energetskega stališča. Biomimetrika je način, kako poskušate locirati sebe v prostoru drugega. 

Odstranjevanje biomimetične mimikrije iz telesa in iz celega življenja ti da več sebe, več svobode in več lahkotnosti.

 

Več informacij o prijavi na tretma ali proces, trajanju in ceni najdete na www.sonjaturnsek.com.

PONUDNIK

Izvajanje Access Bars delavnic, Access Energijski Facelift delavnic in Access Consciousness tretmajev: Access Bars, MTVSS, DMMD, BBM, Celični spomin, Korekcija vida, Energijski Facelift ter ostalih telesnih procesov Access...

  |  www.sonjaturnsek.com

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...