Magical Life - Sonja Turnšek
Access Consciousness in Access Bars

Magical Life-Sonja Turnšek s.p., Izobraževanje Access Consciousness in Access Bars

Pešnica 11
3230 Šentjur

1 zahval     557 ogledov

Pozdravljeni,

že od nekdaj me zanima človek kot celota. Ne samo kot fizično bitje, ampak še vse ostalo, kar je našim očem nevidno. Želja po spoznavanju človeškega telesa, kako deluje in kako lahko ljudem pomagam, ko kaj ni v ravnovesju, me  je pripeljala do tega, da sem končala študij in postala magistra zdravstvene nege. Vendar me je moj notranji glas oz. moje zavedanje vodilo, da sem raziskovala tudi onkraj medicine. Prebrala sem veliko knjig, spoznala različne metode, od Karmične diagnostike, angelske terapije, drugih modalitet, vendar nikjer nisem našla celote, kjer bi lahko rekla, da sem našla to kar sem iskala...ta nekaj več. In ko sem spoznala Access Bars in Access Consciousness sem si sama sebi rekla: TO JE TO.

Postala sem certificirana Access Bars Facilitatorka.

Izvajam Access Bars delavnice, ki trajajo 8 ur. Lahko so organizirane v 1 ali 2 zaporednih dneh. Po delavnici dobite certifikat in postanete Access Bars praktik.

Poleg tega izvajam še določene telesne procese Access Consciousness in sicer MTVSS - sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja, DMMD - demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija, BBM - biomimetična in biomimetrična mimikrija (posnemanje), Celični spomin in Korekcija vida. Vsi telesni procesi in Access Bars so opisani na spletni strani www.sonjaturnsek.com.

Poleg tega z veseljem svetujem ljudem, kako lahko uporabljajo orodja Access Consciousness v vsakdanjem življenju in kakšen doprinos so vsem nam in našemu prelepemu planetu.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Magical Life-Sonja Turnšek s.p., Izobraževanje Access Consciousness in Access Bars

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...