Magical Life - Sonja Turnšek
Access Consciousness in Access Bars

Magical Life-Sonja Turnšek s.p., Izobraževanje Access Consciousness in Access Bars

Pešnica 11
3230 Šentjur

1 zahval     4076 ogledov

Pozdravljeni,

že od nekdaj me zanima človek kot celota. Ne samo kot fizično bitje, ampak še vse ostalo, kar je našim očem nevidno. Želja po spoznavanju človeškega telesa, kako deluje in kako lahko ljudem pomagam, ko kaj ni v ravnovesju, me  je pripeljala do tega, da sem končala študij in postala magistra zdravstvene nege. Vendar sta me moj notranji glas oz. moje zavedanje ter moja radovednost vodila, da sem raziskovala tudi onkraj medicine in že poznanega. Prebrala sem veliko knjig, spoznala različne metode in modalitete, vendar nikjer nisem našla celote, kjer bi lahko rekla, da sem našla to kar sem iskala...ta nekaj več. In ko sem spoznala Access Bars in Access Consciousness sem si sama sebi rekla: TO JE TO.

Postala sem certificirana facilitatorka Access Consciousness, Access Bars in Energijski Facelift facilitatorka ter facilitatorka telesnih procesov. Izvajam različne delavnice Access Consciousness, izvajam tudi seanse Simfonije možnosti (SOP), individualne tretmaje tako Access Bars, Access Facelift, telesne procese kot tudi individualne facilitacije. 

Izvajam Access Bars delavnice, ki trajajo 8 ur. Lahko so organizirane v 1 ali 2 zaporednih dneh. Po delavnici dobite certifikat in postanete Access Bars praktik.

 Več o Access Consciousness je opisano na moji spletni strani www.sonjaturnsek.com.

Poleg tega z veseljem svetujem ljudem, kako lahko uporabljajo orodja Access Consciousness v vsakdanjem življenju in kakšen doprinos so vsem nam in našemu prelepemu planetu.

Boljša različica sebe

Boljša različica sebe

Sonja Turnšek
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Magical Life-Sonja Turnšek s.p., Izobraževanje Access Consciousness in Access Bars

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...