Celostna obnovitev fizičnega in energijskega telesa

Ponudnik: GALIA
Prispevek:111 eur
Izvaja:GALIA
Kontakt:041 768 278, info@galia.si (Karmen Matičič GALIA)
Kje:

392 ogledov

Terapija za obnovitev fizičnega in energijskega telesa je terapija pri kateri je vključeno delo s PEH in zvokom tibetanskih skled, gonga, in ostalih glasbil, katerih zvok potuje v dele telesa, kjer se pojavljajo tako imenovane blokade, ali entiteta, ki je skupek nezdrave energije, ki se je v našem fizičnem telesu ustvarila zaradi negativnih miselnih vzorcev, sizuacij ali nezdravih življenjskih programov.

S to terapijo, (z eno, ali po potrebi več zaporednih), dosežemo kvantne preskoke v pretočnosti našega telesa. Posledično pa ozavestimo in odpravimo tisto, kar nam ne služi več. 

Terapijo lahko izvajam tudi z določenim namenom. Ko gre naprimer za rezanje in zdravljenje eteričnih vezi, iniciacije, zdravljenje starih zapisov na dnk in aktivacijo novih.

Zakaj izbrati prav to terapijo? In kako poteka?

To terapijo izberete predvsem zato, da resnično naredite nakaj samo zase. Primerna je za vse vrste težav. Odpravlja blokade in vzpostavlja pretočnost na vseh ravneh vašega telesa, kar je izrednega pomena za vašo psihofizično kondicijo. Ali pa zgolj za energijsko razvajanje vašega telesa in duha. Podprta je s posebnimi zdravilnimi PEH vibracijami in zvokom božanskega gonga, skled, zvoki strun in ostalih glasbil, ki vam ustvarjajo posebne emocije in vas med terapijo odpeljejo v čudovito potovanje vase. V kolikor je potrebno vas med terapijo z vodeno meditacijo popeljem na potovanje v zavest vaše duše. Ali v razreševanje določenih vezi in ostalin nezaželjenih stanj. Med terepijo se ne dotikam vašega telesa z rokami. Gre za delo z energijo, ki jo prevajam skozi svoje energijske kanale. Med terapijo na vaše telo polagam le (glasbila) sklede katere so pripomoček pri odpravljanju blokad. Med izvajanjem terapije ležite na terapevtski mizi v prijetnem vzdušju našega prostora in omamnih vonjih kadil.

Kako naj vem če je ta terapija primerna zame?

Ta terepija je primerna prav za vsakogar. Ob rezervaciji termina se pogovorimo v kakšnem stanju ste in v kakšnem življenskem obdobju. Kakšne so vaše želje in vaši cilji za prihodnost. Pred samim pričetkom terapije, pa preverim vaše biopolje, vaše čakre in pretočnost energijskega telesa. Takrat točno vem, kakšno terapijo potrebujete, da vaše telo postavim v popolno ravnovesje. Vsaka terapija temelji na PEH energijski vibraciji dopolnjeni z zvokom, vendar se razlikuje na potrebe posameznika. Ta terapija je še posebno primerna takrat, ko se v življenju odločite narediti korak naprej, saj vam v vaše energijsko in fizično telo prinese večjo pretočnost, posledično pa tudi boljše počutje in več energije za nove cilje na poslovnem in osebnem področju.

Za koga je terapija primerna?

Terapija je primerna za vse. Vendar otroke in mladostnike do 18 leta sprejmem samo v spremstvu staršev.

Kaj vse je možno odpraviti s to terapijo?

- Blokade na energijskih kanalih, ki lahko povzročajo tudi fizične bolečine, kronično utrujenost, pomanjkanje volje do življenja,
- Depresije, jezo, stres, entitete in negativne miselne vzorce, nespečnost
- Bolečine v hrbtenici (tudi hernija), artritis, migrene,
- Zastajanje vode v telesu, olajšanje bolečin in neprijetnega občutka pri krčnih žilah,
Terapija vam lahko pomaga tudi pri reševanju težav na osebnem nivoju, kot je nizka samopodoba in samozavest.
- Aksioznost in preseganje strahov ter stresa zaradi občutka težav na finančnem področju. (vse je energija)
- V medsebojnih odnosih s starši, otroci, partnerjem, na poslovnem področju.
- Odpravlja tremo pri javnem nastopanju, v odnosu do avtoritete in postavlja zmožnost prevzemanja novih izzivov.
- S to terapijo okrepite tudi pot svoje individualizacije in aktualizacije in vam tako lahko pomaga pri ozaveščanju vseh svojih potencialov ter življenju iz njih.
- Pomaga vam pri poglabljanju stika s svojimi potrebami in željami, pri poglabljanju zaupanja vase, doseganju še večjih dosežkov (na področju športa, posla, indivualnega osebnega razvoja, ...) itd.

ALI TA TERAPIJA ODPRAVLJA TUDI BOLEČINE V FIZIČNEM TELESU?

Seveda, terapija odpravlja tudi bolečine v fizičnem telesu. Vendar je možno, da za hujše ali kronične bolečine potrebujete več terapij, lahko pa vse bolečine izginejo že po prvi terapiji.

Kako se pripraviti na terapijo?

Na terapijo pridite udobno oblečeni. Naj bodo oblačila lahkotna. Tako da se boste čimbolje počutili. Med terapijo ne nosite nakita, ure, kovinskih pasov.

Kaja lahko pričakujete po terapiji?

Po terapiji lahko pričakujete napredek in spremebe na vseh področjih. Tako na vašem fizičnem, kot tudi psihičnem, čustvemem, mentalnem in duhovnem telesu. V vaše življenje lahko pritegnete spremembe na vseh področjih, če si to le dovolite. Pričakujte nepričakovano.

Pri tej terapiji se ne izvaja PEH aktivacija svetlobnega telesa, razen če se za to posebej dogovorimo. Pride pa do aktivacije določenih zapisov na DNK in brisanje starih nepotrebnih vzorcev.

V primeru, da si želite opraviti PEH aktivacijo se za to predhodno dogovorimo.

Za vsako terapijo je potrebno predhodna rezervacija termina.

Rezervacije sprejemam do zasedenosti terminov, ki so na voljo.

Dolžina terapije od prihoda do odhoda je minimalno 2 uri

Cena posamezne terapije za eno osebo je 111 eur

Plačilo je možno z gotovino ali z bančno kartico.


Naročanje na 041 768 278

Karmen Matičič Galia


Ta terapija ni nadomestilo za zdravljenje kroničnih in ostalih bolezni, ki potrebujejo zdravljenje na področju splošne medicine. Je alternativna oblika, ki je lahko le dopolnilo k vašemu zdravljenju ali preventiva. Pri nobeni terapiji ne odsvetujemo jemanje zdravil, ki vam jih predpiše vaš splošni zdravnik ali specialist.

PONUDNIK

GALIA - Center za osebni razvoj, zdravljenje duše in transformacijo zavesti za vstop v novo življensko obdobje in novo dobo zavedanja.

  |  www.peh.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...