Bisernica Consulting, Vse darove imate v sebi

Utrjevanje pozitivnosti

3. januar 2014    323 ogledov

Veliko ljudi  je v današnjem času depresivnih in ne vidijo izhoda iz svojih težav. Imajo polno negativnih misli in so stalno nemirni. Hočejo pobegniti iz takega stanja, vendar ne najdejo načina in ne krepijo volje do življenja in same ljubezni do sebe.

Kako do spremembe?

Vse sile, ki delujejo znotraj našega telesa na fizični in duhovni ravni, so zmožne čudovitih dosežkov. Gre za moč lastne sugestije, ki jih okrepimo s ponavljanjem. Ponavljanje istih besed,  verzov, pesmi,…  vodi k prepričanju, in ko to prepričanje postane globoka vera, se življenje spremeni.

Moč ponavljanja ste sigurno spoznali že v otroštvu: Ponavljanje enega in istega – kolikokrat so vam starši rekli: pazi, da ne boš polil, pazi da ne boš padel,… pa se vam je ravno to zgodilo? Ali pa obuj copate, da se ne prehladiš, za denar je treba trdo delati, življenje je težko…? Kako globoko so se vam usedla prepričanja – tako globoko, da verjamete, da je to dejstvo in se ga ne da spremeniti.

Enako kot ste zasidrali omejujoča prepričanja, lahko zasidrate pozitivna prepričanja. Spomnite se, ko ste kot najstnik poslušali kakšen glasbeni hit. Kar naprej in naprej ste ga vrteli, peli zraven, igrali, kot da ste na odru in vi pojete ta hit. Kakšne občutke ste imeli? Fenomenalne J Tako je potrebno v življenju kar naprej ponavljati dobro glasbo, dobra dela, dobre besede, dobre misli… Z njimi si oblikujete svoj miselni vzorec in se naravnate na čarobnost življenja. In čarobnost življenja lahko postane vaše življenjsko dejstvo, ko ponavljate pozitivno.

Nauči se upravljati energije- nauči se upravljati življenje: http://www.bisernica.si/izobrazevalni-program-energijski-terapevt/

Vir: http://www.bisernica.si
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...