Bisernica Consulting, Vse darove imate v sebi

Žival Moči: Zdravilne Moči Energij Žabe

piše: Peter Truden
17. januar 2014    3926 ogledov

Žaba je simbol spremembe. Iz jajca se izleže paglavec, vodno bitje s škrgami in repom. Z odraščanjem mu rep izgine, zrastejo pa udi in razvijejo se pljuča – tako se razvije žaba.  Le z razvojem in s kreativnostjo lahko držimo korak z življenjem, ki je večna sprememba. Sprememba je edina stalnica v življenju. V življenju je včasih potrebno kaj spustiti, da lahko dobimo nekaj novega.

Žaba je še posebej primeren totem najstnikov, ki jim pomaga pri prehodu iz otroštva v odraslo dobo.

Bivalni prostor žabe sta tako voda in kopno. Žaba nas s tem uči, da se lahko dobro počutimo v različnih okoljih in da najdemo dobre stvari v vseh okoliščinah in situacijah. Ko tako povežemo več stvari, lahko nastane nekaj boljšega. Žaba nas uči alkimije različnega. Njena posebnost je skakanje. S tem nas uči, da so nam v vsakem trenutku dane možnosti in priložnosti, čas je, da naredimo večji korak, večjo spremembo.

Značilnost žabe je regljanje. Regljanje je jezik s katerim se žabe sporazumevajo. Energija žabe zato ljudem pomaga, da bolje obvladujejo jezik in medsebojno komunikacijo, kakor tudi pri učenju več jezikov.

Kako se pa tebi zdi? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Bojana
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala
Nalagam...