Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

111, 222, 333, 444, 555: kam te ponavljajoča se števila usmerjajo?

piše: Uredništvo
19. marec 2019    31868 ogledov

Videvaš ponavljajoče se številke, kot so 111, 22:22, 333, 444 …, na registrskih tablicah, uri ali v kakršnihkoli naključjih?

Kot verjetno že veš, ima vsako število svoj pomen, vendar kakšnega? Tukaj je kratek vodnik, s katerim boš lahko razvozlal/-a skrita sporočila, ki se skrivajo za posameznimi glavnimi števili.

Kam nas ponavljajoča se števila usmerjajo?

Pomen števila 111 ali 11:11: zbudi se

Število 111 ali 11:11 skozi celotno zgodovino numerologije velja za čarobno. Kadarkoli se nam ponavljajoče prikazuje, je to klic po prebuditvi. Vabi nas, da pogledamo okoli sebe in damo pozornost temu, kjer smo, s kom smo in kaj se dogaja. Je kozmična potrditev, da se premikamo v pravo smer – čeprav smo morda naredili šele prvi korak, videvanje tega števila sporoča, da smo na pravi poti in da nas vesolje podpira ter nam na široko odpira vrata.

Število 111 povezujemo tudi s samoizražanjem. Velikokrat ga vidimo kot nagrado za svojo iskrenost in istovetnost, lahko pa nas tudi opominja na to, da je čas, da pometemo pred lastnim pragom in se začnemo iskreno izražati, saj nam bo to prineslo neustavljivo silo ustvarjanja in kreativnosti ter obilico življenjske energije.

Število 11 označuje tudi duhovno pot in je glavno število numerologije. Številni verjamejo, da je videvanje števila 11, sploh v ponavljajočih se naključjih, znak usmerjanja na duhovno pot. Označuje namreč, da smo pripravljeni stopiti dlje v neznano in se prepustiti, da smo zmožni držati in nositi paradokse dvojnost in enosti življenja.

Pomen števila 222 ali 22:22: poišči ravnovesje

Videvanje števila 2 nas poziva k temu, da poiščemo ravnovesje v svojem življenju na vseh področjih. Kje niste v ravnovesju? Kaj lahko naredite?

Število 2 nas tudi opozarja na naše temelje in vrednote – kje vam manjkajo trdni temelji? Kaj so vaše vrednote? Ste iskreni s seboj in svojimi bližnjimi?

Število 2 je opomnik, da se povežemo s svojo intuicijo in prisluhnemo temu, kar se NAM zdi prava pot. Kaj je tisto, kar čutiš, da je zate prav? Začuti in svobodno izrazi, izrazi na glas, čeprav se ti bo zdelo, da si pristal na najbolj razburkanem morju in boš ravnokar bruhal zaradi strahu. Ostani zvest svojemu notranjemu glasu – povej, kaj čutiš.

Dva je tudi število partnerstev in odnosov. Ko se število 2 ponavljajoče prikazuje, usmerite pozornost na to, kateri ljudje se na novo pojavljajo v vašem življenju. Mogoče boste srečali sorodno dušo, prijatelja, ki ga že dolgo iščete, ali poslovnega partnerja, s katerim bosta premaknila naprej to področje življenja. Lahko je tudi poziv, da uravnovesite dajanje in sprejemanje v svojem odnosu do drugih: ali dajete dovolj ali pretiravate? Vzemite si čas za odkrit razmislek.

Pomen števila 333: uravnovesi um, telo in duha

Videvanje ponavljajočega se števila 3 nas nežno vabi k temu, da pogledamo povezavo med svojim umom, telesom in dušo. Katerega izmed teh elementov zanemarjamo zadnje čase? Kateremu ne namenjamo pozornosti in zakaj?

Vsi trije so namreč enako pomembni in velikokrat katerega izmed njih zanemarjamo ali pa mu namenjamo preveč pozornosti in s tem zanemarjamo druga dva.

Število 3 nas med drugim vabi tudi k temu, da se odpravimo v družbo in se odpremo obilju. Vabi nas h komunikativnosti, radovednosti in mobilnosti.

Pomen števila 444: posveti se domu in družini

Štiri je število doma in družine. Nameni jim svojo pozornost, potrebujejo te in ti potrebuješ njih. Jim namenjaš dovolj časa, veš, kaj si želijo od tebe? Kaj želiš deliti z njimi? Jih mogoče zanemarjaš?

Vzemi si nekaj časa in se jim posveti. Morda je čas, da zasedeš prestol kot zaščitnik in skrbnik svoje družine. Vprašaj se: kaj potrebujejo? In vprašanje se ne nanaša le na materialne, ampak tudi čustvene in psihološke potrebe.

Število 4 te vabi tudi, da pogledaš v svoj dom – telo. Kako skrbiš zanj? Mu namenjaš dovolj počitka, rekreacije, kakovostne hrane in pijače? Kako tvoje telo doživlja vsakodnevni stres? Kako skrbiš za svoj osebni prostor?

Pomen števila 555: sprememba je na obzorju

Spremembe so na poti, kadar pogosto videvaš ponavljajoča se števila 5. Prihaja trenutek, ki te bo odpihnil v novo smer.

Število 5 nakazuje na nenehno premikanje, čas je za mobilnost in ne stabilnost. Na obzorju so ustvarjalnost, odkrivanje tvoje velike strasti in čas za samoizražanje.

Spodbuja nas tudi k temu, da usmerimo pozornost na svojo življenjsko energijo in jo nežno spodbudimo k premikanju – naj bo to s čutenjem telesa, meditacijo, plesom, akupunkturo …

Pomen števila 666: nameni pozornost svojim mislim

Čeprav število 666 velikokrat povezujemo z negativnim, saj naj bi predstavljajo hudiča, je to zgolj mit. Nas pa opominja, da je zdaj čas, da se ustavimo in razmislimo, kako naprej.

Število 666 nas vabi k temu, da smo pozorni na svoje misli. Od kod prihajajo? So res naše? Je to, kar se nam zdi, resnično ali je zgolj utečeni vzorec, ki smo ga navajeni?

Ne pozabite, da naše misli ustvarjajo našo realnost, zato si zaslužijo, da jim namenimo pozornost.

Pomen števila 777: spusti

Število 7 nas nežno opominja, da naj spustimo nadzor nad življenjem.

Vabi nas k temu, da iskreno pogledamo, na katerih področjih nadzorujemo življenje. Koga? Zakaj? Kaj hočemo s tem doseči? Kaj ščitimo? Česa se bojimo? Kaj se bo zgodilo, če nadzor spustimo? Kaj bomo izgubili?

Število 7 nam sporoča tudi, da ne moremo vsega vedeti – nekatera vprašanja bodo ostala neodgovorjena, naj nam bo to všeč ali ne. Morda je potreben čas, da se nam bo razkril odgovor – bodite potrpežljivi.

Pomen števila 888: sanjaj na veliko, prihaja obilje

Število 888 označuje zaključek določenega cikla duhovne poti in utelešenja modrosti, ki jih je prinesel ta cikel. Sporoča nam, da smo pripravljeni na novega ter da smo uspešno prebrodili in integrirali novo znanje.

Število 888 nas spodbuja tudi k temu, da si dovolimo sanjati na veliko. Zdaj je čas, da si zamislimo nemogoče, in to zlijemo na papir ter začnemo postopoma uresničevati. Bodite potrpežljivi in vztrajni, želi boste obilje.

Pomen števila 999: novo poglavje

Čas je, da določena vrata zaprete – pred vami je novo obdobje, ki vas bo usmerilo na pot vaše duše.

Usmerite se v to, da postanete najboljša različica sebe – kaj vam to pomeni? Kako bi bilo to videti?

Število 999 vas vabi k temu, da spustite nadzor in vajeti življenja končno predate v roke življenju samemu. Res mislite, da veste, kaj je najboljše za vas? Kaj pa, če je to, kar se vam zdi najhujše, v resnici najboljše za vas?

Vir: povzeto po https://astrostyle.com/master-numbers/
Deli svoje izkušnje! 5
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Vera repse
  komentiral 4 mesec nazaj
Hvala
Gabrijela Kuhar
  komentiral 6 mesec nazaj
Razširili ste moje vedenje o pomenu števil-zelo sem hvaležna.
Z ljubeznijo, hvala.
SONJA
  komentiral 11 mesec nazaj
Zanimivo, meni se ponoči večkrat ob nenadnem prebujanju na uri prikažejo tri trojke, včasih pa tudi tri enke ...
Darja
  komentiral 11 mesec nazaj
Pozdravljena.Pogosto videvam 111 in stvarstvo me opozarja naj se prepustim in sem tudi storila. In z vsakim novim dnem se bolj prepuščam in sledim novim energijam.In počutim se čudovito. ♥️Hvala
Bogdana
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala:)
Nalagam...