Bisernica Consulting, Vse darove imate v sebi

Žival Moči: Zdravilne Moči Energij Orla

piše: Petr Zupan
15. april 2014    3135 ogledov

Orel predstavlja zaščito z duhovnega nivoja. Naše molitve dostavi na pravi naslov in se vrne z darovi in vizijami. Njegove lastnosti so pogum, modrost, razsvetljen duh. Orel v nas vzbudi zdravljenje, ustvarjalnost in spoznanje skrivnosti. Orel ima sposobnost zaznave skritih resnic, se dvigniti nad materialnost in dati vpogled v duhovni nivo. Orel prinaša moč prepoznavanja kolektivnih vzorcev, je vez z našimi duhovnimi vodniki in učitelji. Orel je glasnik obilja moči in stabilnega ravnovesja ter izraža dostojanstvo prežeto z milino.

 

Njegov kljun je izredno čvrst, povezan z močnimi čeljustmi ter ustvarjen za lomljenje in drobljenje. Opozarja nas, da smo vedno pozorni na naše besede, saj njihov pomen in ton vplivajo na druge. Uči nas naj previdno izbiramo kaj povemo, kako povemo in kdaj. 

 

Orel je tudi simbol transformacije. Ko je orel star približno 15 let pride pred preizkušnjo. Izbira lahko med preobrazbo ali smrtjo. Da se lahko prenovi mora najprej odstraniti staro. Najprej si populi perje, nato si populi tudi kremplje. Na koncu si s kljuvanjem v skalo razbije še kljun. To je zanj izredno boleče in nalogi so kos le najvztrajneši med njimi. Če mu uspe, mu zrase novo perje, kremplji in kljun in orel nato lahko doživi tudi 45 let. 

 

Da ohranimo njegov vpliv v našem življenju je pomembno, da smo se pripravljeni učiti in delovati.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...