Barbara Mali

Kako vas vaše fizično okolje podpira pri materializaciji željenega?

piše: Barbara Mali
11. avgust 2014    319 ogledov

Pri tem, kar želite v življenju videti, vas lahko v veliki meri podpre vaše okolje. S tem ne mislim na ljudi, ki vas obdajajo (ki so seveda izrednega pomena), temveč konkretno, fizično okolje, v katerem živite, delate, preživljate prosti čas...Stanovanje, hiša, pisarna, delavnica...

 

Na primer, da je vaša želja živeti na morju (in tam še ne živite) -  kakšno stanovanje ali hišo bi imela oseba, ki živi na morju?

 

To okolje lahko začnete kreirati že danes. To so lahko čisto majhne nadgraditve.

 

Iz zvočnikov vašega cd predvajalnika ali računalnika lahko prihaja pritajeno pluskanje valov, ki vam daje občutek, da ste na morju. Na okenskih policah, v lončkih ali kar v kakšnem večjem loncu lahko vzgajate sivko ali morda rožmarin...Vašo pisalno mizo lahko krasi steklena posoda s školjkami in belimi prodniki, ki morda še dišijo po morju, od takrat, ko ste bili na zadnje tam. Ali pa morda mivka v zabojniku pod vašo pisalno mizo, kamor lahko položite svoja stopala?  

 

Barve brisač in simbolčki v vaši kopalnici lahko spominjajo na morje, sidra, mornarske črte, modra, turkizna,bela barva... ali pa kaj drugega. To bi mene spominjalo na morje. Kaj spominja vas? Ključe lahko imate obešene na obrušenem delu naplavine, ki ste jo nekoč našli na morju. Ali pa so lahko celo morda okvirji vaših slik narejeni iz naplavljenega in obrušenega lesa?

Plakat ali fototapeta z morskim motivom ali krajem, kamor se želite preseliti?

 

Možnosti je neskončno...

 

Če je vaša želja izboljšati finančno situacijo, si zamislite, kako bi imela oseba z dobro finančno situacijo pospravljeno pisalno mizo ali avto. Bi imela ta oseba kupe papirjev na vseh koncih in krajih in nasmeten avto? 

 

Kako bi imela ta oseba pospravljeno po omarah? Kako bi imela urejeno klet, podstrešje? Kakšne preproge (če bi jih sploh imela) bi imela ta oseba? 

 

Kako bi imela oseba, ki ima čudovitega partnerja, pospravljen hladilnik? Kaj bi bilo v hladilniku? Bi bil v omarah prostor tudi za njegove/ njene stvari? Kakšne rjuhe bi bile na postelji? Kakšna bi bila posteljnina?

 

Zame je na primer znak uspešnosti, da imam na svoji mizi vedno cvetoče rože. Ni važno ali je to kupljen šopek, rože z vrta, travnika ali pa lonček s pravkar cvetočimi vijolicami... zato poskrbim, da na moji mizi vedno nekaj cveti...Zame je znak uspešnosti pospravljena pisarna, ki je v mojem primeru kar moje celo stanovanje ...V kopalnici imam (pravkar cvetoče) orhideje..., ki me spomnijo na eksotične kraje, kamor bom odpotovala v prihodnosti...v kopalnici imam tudi simbole iz tečaja windsurfinga, ki vedno znova obudi skomine in željo, da se vrnem na surf... 

 

Verjetno ste sedaj že dobili idejo, o čem govorim. 

 

Vsi ti elementi v zunanjem okolju vam bodo omogočili, da se boste lažje vživeli v identiteto tiste osebe, katera želite postati.

 

Na ta način se boste lažje uskladili s tem, kar želite videti v svojem življenju.

 

Če ne drugače, naj to začne najprej odsevati vaše fizično okolje.

 

Saj veste:

 

Najprej moramo BITI oseba, ki željeno že ima, iz tega bodo izhajale naše navdahnjene akcije, šele nato bo tisto željeno prišlo v naše življenje...

 

Drugače ne gre.

 

Za to, da svoje okolje uredite v skladu z osebo, ki že ima to, kar želite imeti, ne potrebujete veliko. Kljub temu je vpliv okolja na vašo vibracijo velik. Vse skupaj pa dodatno prispeva k temu, da premostite tisto vibracijsko vrzel, ki še obstaja med vami in željenim.

Vir: www.uresnicisvojesanje.si
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...