Barbara Mali
trenerka zavestnega ustvarjanja, avtorica in facilitatorka

Abundantia, osebno in poslovno svetovanje, Barbara Mali s.p.

Kranjska 4b
1240 Kamnik

8 zahval     2055 ogledov

Barbara Mali pri svojih svetovanjih, mentorstvu in treningih uporablja zakone zavestnega ustvarjanja in ljudi spodbudi, da tisto spremembo, ki jo želijo videti zunaj, najprej naredijo znotraj sebe. Ljudje, ki delajo z Barbaro, od nje odidejo drugačni - povezani s svojimi najglobljimi željami, vzgibi in z novim, nadgrajenim odnosom do sebe. Vse to vodi do tega, da začnejo videti spremembo tudi v svojem okolju. 

Barbara pri svojem delu uporablja različne tehnike, med drugim tudi čiščenje omejitev, ki se nahajajo v nezavednem, saj želi, da se ljudje, s katerimi sodeluje, čimprej premaknejo proti tistemu, kar bi radi videli v svojem življenju. Njeno mnenje je, da vsak človek v sebi nosi prav posebne talente in sposobnosti, ki bi vsakemu, če bi si le v polnosti dovolil izraziti to, kdor je, omogočili lepo, bogato življenje. Zato ne bodite presenečeni, če boste od Barbare odšli z zavedanjem  in pogumom, da svoje talente in sposobnosti drzno delite s svetom in v polnosti vstopite v potencial, ki ste ga s sabo prinesli ob prihodu na ta planet. 

Z Barbaro se lahko, poleg individualno, srečate na raznolikih delavnicah zavestnega ustvarjanja, Access Bars delavnicah, delavnicah Accessovih telesnih procesov, 4-dnevnem osrednjem seminarju Access Consciousnessa Temelji, tridnevnem seminarju o telesih Access Consciousnessa, seminarjih Radosti poslovanja in številnih spletnih srečanjih.

 

 

 

 

Access bars delavnica z Barbaro Mali

Access bars delavnica z Barbaro Mali

20. aprila, Murska Sobota
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Abundantia, osebno in poslovno svetovanje, Barbara Mali s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...