Barbara Mali, trenerka zavestnega ustvarjanja, avtorica in facilitatorka

Barbara Mali
trenerka zavestnega ustvarjanja, avtorica in facilitatorka

4 zahval     627 ogledov

Abundantia, osebno in poslovno svetovanje, Barbara Mali s.p.

Kranjska 4b
1240 Kamnik

Barbara Mali pri svojih svetovanjih, mentorstvu in treningih uporablja zakone zavestnega ustvarjanja in ljudi spodbudi, da tisto spremembo, ki jo želijo videti zunaj, najprej naredijo znotraj sebe. Ljudje, ki delajo z Barbaro, od nje odidejo drugačni - povezani s svojimi najglobljimi željami, vzgibi in z novim, nadgrajenim odnosom do sebe. Vse to vodi do tega, da začnejo videti spremembo tudi v svojem okolju. 

Barbara pri svojem delu uporablja različne tehnike, med drugim tudi čiščenje omejitev, ki se nahajajo v nezavednem, saj želi, da se ljudje, s katerimi sodeluje, čimprej premaknejo proti tistemu, kar bi radi videli v svojem življenju. Njeno mnenje je, da vsak človek v sebi nosi prav posebne talente in sposobnosti, ki bi vsakemu, če bi si le v polnosti dovolil izraziti to, kdor je, omogočili lepo, bogato življenje. Zato ne bodite presenečeni, če boste od Barbare odšli z zavedanjem  in pogumom, da svoje talente in sposobnosti drzno delite s svetom in v polnosti vstopite v potencial, ki ste ga s sabo prinesli ob prihodu na ta planet. 

Z Barbaro se lahko, poleg individualno, srečate na raznolikih delavnicah zavestnega ustvarjanja, Access Bars delavnicah in delavnicah Accessovih telesnih procesov.

 

 

 

 

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA  

 
Access bars® delavnica

Access bars® delavnica

1. julij 2018, Šempeter pri Gorici

Pošlji sporočilo ponudniku | Abundantia, osebno in poslovno svetovanje, Barbara Mali s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Kranjska 4b, Kamnik


Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji