Neja Zupan

Stavila sem na življenje

piše: Neja Zupan
24. avgust 2014    496 ogledov

Ko je šla dr. Neja Zupan na pregled zaradi boleče tvorbe pod levo dojko, je ginekologinja zatipala zatrdlino na desni dojki. Testiranje je dokazalo, da je telo zbolelo za invazivno obliko žleznega hormonsko odvisnega raka. »Na življenje gledam kot na šolo. Diagnoza rak je bila torej zame nova lekcija v šoli življenja.  In ker sem  radoveden človek, sem informacijo sprejela kot izziv, kako bom problem rešila. Osredotočila sem se na rešitve, kajti problemi so in bodo vedno obstajali do naše smrti. Naša naloga pa je, da se naučimo upravljati s problemi. Problemi so zato priložnosti za osebno rast, razvoj in transformacijo,« je povedala Neja Zupan.

Je bila težka odločitev, da odklonite kemoterapijo, hormonsko terapijo in obsevanje?

Odločitev je bila zame življenjska odločitev že iz preteklosti. Vse moje prednice po mamini strani so namreč zbolele za rakom, sprejele vse postopke uradne medicine in vse tudi za rakom umrle (mama, tete, stara mama). Vse so mi dokazale, da telesa po naši družinski veji niso odporna za tovrstni način zdravljenja. Zato je bila odločitev, da po isti poti nočem, zame enostavna. »Ko delujemo na isti način, ne moremo pričakovati drugačnih rezultatov.« Neja Zupan

Raka ste premagali – kako?

Za zdravljenje sem torej izbrala drugo pot. Če me vprašate ali sem vedela, da bo uspešno, je moj odgovor ne. Nihče vam ne more zagotoviti, da boste ozdraveli. Tudi uradna medicina ima na razpolago le statistiko: kolikšen delež jih preživi naslednjih 5 let.

Nisem se odločila za uničevanje bolnih celic v telesu, temveč da močno podprem zdrave, vitalne celice in s tem okrepim delovanje imunskega sistema, ki potem sam uniči bolne, nepravilne, rakaste celice, torej da se imunski sistem prebudi in sam premaga avtoimuno bolezen. Odločila sem se staviti na življenje.

Telo in um sem očistila vseh strupenih snovi, negativnih čustev in misli. Pred začetkom retreaov sem imela le še 5 odstotkov življenjske energije (meritev z napravo MeriDiM, ki jo imamo v zavodu Bisernica). Potem sem telo in um začela hraniti s hrano življenja, ljubeznijo, vero, odločnostjo, pozitivnimi mislimi in disciplino. Odkrila sem vzrok za raka in ga odstranila. Bistvo ozdravitve je zavedanje.

Omenjate dve metodi, ki sta bili v vašem procesu ozdravljenja zelo učinkoviti?

Razstrupljanje (DETOX) in reprogramiranje celic, transformacija DNK je namenjen tistim, ki hočejo razstrupiti svoje celice na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju ter dvigniti potencial življenjske energije (jing, qi, shen).
Osvoboditev ponavljajočih se mentalnih vzorcev je namenjen tistim, ki hočejo dobiti vpogled od kod bolezen, kaj in zakaj se ponavljajo občutki, misli, čustva, odnosi, težave, odzivi in vedenja in se hočejo naučiti upravljati svoje življenje: misli, čustva in dejanja.

Je takrat nastal zavod Bisernica?

Zavod Bisernica deluje že več kot desetletje. Za svojo ozdravitev sem uporabila tisto, kar ponujamo v zavodu Bisernica. Z ozdravitvijo avtoimune bolezni na sebi sem dokazala, da tisto, kar govorim, delam in kar delam, deluje. Najvišji namen zavoda Bisernica je vsakega podpreti pri spoznavanju samega sebe, soljudi in okolja v katerem biva, da lahko reši problem ter s tem osebnostno in duhovno zraste. Naš moto je: “Vse darove imate v sebi”, v zavodu Bisernica vam jih pomagamo prebuditi.

Na knjižnih policah je že kar nekaj vaših knjig – na katero bi naše bralce posebej opozorili in – ali nas boste presenetili s še katero novo knjigo?

Zbirko knjig, CDjev in DVDjev si lahko ogledate na spletni strani Bisernica.si. Posebej bi opozorila na priročnik Z dotikom do zdravja (nauči se upravljati energije, nauči se upravljati življenje) in knjigo z DVDjem Be the best possible you (iVitalis vaje za dvig energije). V pripravi je že nekaj novih knjig. Prvega septembra bo izšla izjemna knjiga Osebna odličnost v podjetju pri založbi Primus.

Naslovnico si lahko ogledate tukaj »

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...