Marija Košir

Vabljeni v angelske sfere

11. september 2014    163 ogledov

Verjetno ste v toku življenja že doživeli izkušnjo kjer ste se na tak ali drugačen način srečal z angelskimi energijami. Večina v angele tudi verjame, predvsem otroci so navdušeni nad njimi.

 

Angelske energije so tiste, ki so namenjene zgolj v pomoč vsem fizičnim bitjem.Spremljajo nas na potovanju skozi življenje, prisotni so ob našem spočetju in rojstvu in ob naši smrti. Po smrti dušo vodijo po njenih poteh.

Po nekem izročilu, naj bi angeli staršem, še nerojenega otroka, v spanju prišepnili otrokovo ime.

Angeli posredujejo kadar smo v nevarnosti pa takega zapisa ni Božanski matrici.

Na nevidnih ravneh komunicirajo z nami, posredujejo nam informacije, ki so potrebne za našo duhovno rast in razvoj. 

Angeli so energije, ki vibrirajo na različnih frekvencah. Od tod izhajajo njihove raznolike lastnosti.

Največkrat govorimo o sedmih Nadangelih in njihovih angelskih legijah. Vsak od sedmih Nadangelov je zadolžen za svoj resor, v katerem deluje s svojo legijo angelov, ki ga vedno spremlja.

 

Vsako živo bitje, vsak dom, vsaka skupnost, naj je to vas, mesto, država ima svojega angela.

Angeli vedno delujejo v skladu z Božansko matrico, nimajo svoje volje, niso bitja, nimajo življenjskih izkušenj in ne morejo se fizično utelesiti. 

 

Ničesar ne morejo storiti namesto nas in ne morejo funkcionirati v fizičnem svetu. Če jih prosite za zdravje, denar za pomoč drugim, vam tega ne morejo dati. Lahko pa posredujejo na tak način, da pridete do pravih informacij, pravih ljudi in sredstev, ki so potrebna za dosego vaših ciljev.

Kadar prosite naj bodo prošnje pravilno oblikovane. Angele prosite naj posredujejo na tak način, ki je v tem trenutku najbolj primeren za vas ali za druge, če prosite za njih. 

 

Nadangel Mihael sporoča:

"Če verjamete, resnično verjamete globoko v sebi, da nikoli niste sami, potem tudi ne boste. Če hodite po svetu odprtega duha in z mirnim srcem, vam bodo božja kraljestva pred noge položena."

 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...