Marija Košir

Vabljeni v angelske sfere

piše: Marija Košir
11. september 2014    122 ogledov

Verjetno ste v toku ┼żivljenja ┼że do┼żiveli izku┼ínjo kjer ste se na tak ali druga─Źen na─Źin sre─Źal z angelskimi energijami. Ve─Źina v angele tudi verjame, predvsem otroci so navdu┼íeni nad njimi.

 

Angelske energije so tiste, ki so namenjene zgolj v pomo─Ź vsem fizi─Źnim bitjem.Spremljajo nas na potovanju skozi ┼żivljenje, prisotni so ob na┼íem spo─Źetju in rojstvu in ob na┼íi smrti. Po smrti du┼ío vodijo po njenih poteh.

Po nekem izro─Źilu, naj bi angeli star┼íem, ┼íe nerojenega otroka, v spanju pri┼íepnili otrokovo ime.

Angeli posredujejo kadar smo v nevarnosti pa takega zapisa ni Bo┼żanski matrici.

Na nevidnih ravneh komunicirajo z nami, posredujejo nam informacije, ki so potrebne za našo duhovno rast in razvoj. 

Angeli so energije, ki vibrirajo na razli─Źnih frekvencah. Od tod izhajajo njihove raznolike lastnosti.

Najve─Źkrat govorimo o sedmih Nadangelih in njihovih angelskih legijah. Vsak od sedmih Nadangelov je zadol┼żen za svoj resor, v katerem deluje s svojo legijo angelov, ki ga vedno spremlja.

 

Vsako ┼żivo bitje, vsak dom, vsaka skupnost, naj je to vas, mesto, dr┼żava ima svojega angela.

Angeli vedno delujejo v skladu z Bo┼żansko matrico, nimajo svoje volje, niso bitja, nimajo ┼żivljenjskih izku┼íenj in ne morejo se fizi─Źno utelesiti.┬á

 

Ni─Źesar ne morejo storiti namesto nas in ne morejo funkcionirati v fizi─Źnem svetu. ─îe jih prosite za zdravje, denar za pomo─Ź drugim, vam tega ne morejo dati. Lahko pa posredujejo na tak na─Źin, da pridete do pravih informacij, pravih ljudi in sredstev, ki so potrebna za dosego va┼íih ciljev.

Kadar prosite naj bodo pro┼ínje pravilno oblikovane. Angele prosite naj posredujejo na tak na─Źin, ki je v tem trenutku najbolj primeren za vas ali za druge, ─Źe prosite za njih.┬á

 

Nadangel Mihael sporo─Źa:

"─îe verjamete, resni─Źno verjamete globoko v sebi, da nikoli niste sami, potem tudi ne boste. ─îe hodite po svetu odprtega duha in z mirnim srcem, vam bodo bo┼żja kraljestva pred noge polo┼żena."

 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...