Barbara Mali

Se želite udeležiti dogodka, delavnice, pa ne veste, kako?

piše: Barbara Mali
20. oktober 2014    383 ogledov

Ste tudi vi med tistimi, ki  si vedno, ko bi se radi udeležili delavnice, kakšnega dogodka, odšli na potovanje, kot prvo oviro postavijo denar?

 

"Nimam denarja.", "Nimam dovolj denarja.", "Ja, saj bi, samo ne vem, kako bom potem prišla/prišel skozi mesec."

Najprej se spomnimo: 

 

KAKO ni naš problem. KAKO delegiramo vesolju. V naši domeni je KAJ. Denar je KAKO.  

 

Torej najprej določimo, KAJ želimo, in se ODLOČIMO, da bomo na tem dogodku. 

 

Z OD-LOČITVIJO ločimo vse tisto, kar ni naša odločitev, od tega, kar je.

 

Nato vprašamo vesolje: "Kaj bi bilo potrebno, da pridem sem (v mislih imate dogodek) s popolno lahkoto?" Ne iščite odgovorov. Prišlo bo subtilno, nežno zavedanje ... Prisluhnite. 

 

Naslednji korak, s katerim boste pokazali vesolju, da mislite resno, je, da se začnete obnašati tako, kot da greste prav zares na delavnico, dogodek ali potovanje

 

1. Zapišite na koledar, kdaj vas ne bo doma. 

 

2. Ko se s prijatelji, sodelavci, znanci, sosedi in družino pogovarjate o načrtih za mesec oz. teden, v katerem je dogodek, povejte, da ste takrat zasedeni. Povejte jim, kam greste. S tem boste vklopili tudi energetsko podporo svoje okolice, saj vam bodo v svojih mislih pomagali držati vizijo vaše udeležbe. 

 

3. Potrdite svojo udeležbo na dogodku. 

 

4. Naredite dejanje zaupanja in dajte v igro nekaj vrednega: npr. plačajte en delček kotizacije za dogodek, kupite vozovnico do kraja, kjer bo dogodek potekal, dogovorite se za prevoz, rezervirajte hotel (veliko spletnih strani zdaj omogoča rezervacijo brez plačila oz. za minimalno prijavnino; preostalo se plača ob prihodu oz. ob odhodu iz hotela).

 

5. Če boste nastanjeni v hotelu, si morda poiščite cimro ali cimra, ki gre na isti dogodek in s katerim si lahko delita stroške. Prosite organizatorje, ali vas lahko s kom povežejo. 

 

6. Začnite načrtovati, kakšno garderobo boste vzeli s sabo, v kateri potovalki, kovčku.

 

7. Je potrebno za vstop v državo, kamor greste, ustrezno cepljenje? Dejanje, ki kaže, da mislite resno, je, da se greste cepit, da boste sploh lahko vstopili v državo.

 

8. Če odhajate v tujino, preverite veljavnost potnega lista. Če je treba, podaljšajte veljavnost – ponovno dajete signal, da mislite resno! Preverite, ali potrebujete vizum. Začnite urejati vse potrebno za pridobitev vizuma.

 

9. Vidite se na dogodku, delavnici, potovanju ali oddihu. Brez dvoma. 

 

10. Naredite načrte, kaj boste naredili po delavnici, potovanju, kako boste to uporabili v svojem vsakdanjem življenju. Vidite se, kako novo pridobljeno znanje predajate naprej, kako o potovanju pripovedujete prijateljem, morda naredite potopisno predavanje za zaključeno družbo ...

 

Ko se boste začeli obnašati, kot da greste na dogodek, in to v resnici začutili v svojem bitju, se bodo začele dogajati zanimive stvari: morda se bodo v službi odločili, da vam poravnajo kotizacijo, morda boste dobili povišico, če ste podjetnik, bodo lahko ravno takrat prišle nove ponudbe za sodelovanje, nove stranke, povečan pritok denarja, lahko vam bo denar kdo posodil ali pa preprosto podaril, morda boste izžrebani za brezplačno udeležbo, morda vam bodo ponudili sodelovanje v okviru dogodka, ki se ga boste lahko potem 'brezplačno' udeležili ... Možnosti je neskončno.

Ko se boste odločili in izbrali nekaj zase, se bodo delci v celotnem vesolju začeli povezovati na način, da bo izpolnjeno vse potrebno, da se boste na tem dogodku tudi zares znašli.

Dodatno vprašanje, ki ga lahko postavite, da 'pomagate' vesolju, je: "Kakšna energija, prostor in zavest sva lahko jaz in moje telo, da se bo vse to uresničilo s popolno lahkoto?"

 

Ustvarjamo namreč s tem, kdor smo, zato mora najprej priti do zasuka v naši energiji, vibraciji, zavesti, v prostoru, ki smo, šele nato lahko v svojem življenju vidimo želeno. 

Ampak vse se začne z odločitvijo, zahtevo, da bomo nekaj spremenili, da se stvari morajo spremeniti, in v tem primeru z odločitvijo, da bomo tam, pa ni pomembno, kaj je za to potrebno. 

 

Vesolje podpre drzne.  :)

 

Vir: www.uresnicisvojesanje.si
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...