Miran Peterman

Ključ do Motivacije

6. november 2014    123 ogledov

 

Ključ do uspeha je motivacija. Ko si resnično motiviran, lahko dosežeš karkoli!

Vse to je res, vprašanje pa je kako se motivirati in kako obdržati konstantno motivacijo?

Ponavadi rečemo, da nas motivirata bolečina in strah, ter užitek na drugi strani. Dokler bežimo pred bolečino in nas je nečesa strah, lahko obdržimo motivacijo. Kaj pa potem? Užitek ni nekaj kar smo navajeni in je nekaj brez česa lahko v bistvu tudi živimo, vsekakor pa precej lažje kot z bolečino.

Ključ do uspeha je potem kot izgleda, da odsotnost užitka spremenimo v bolečino – npr. tudi dneva nočem več živeti reven, brez denarja, brez potovanj, brez svojega aviona…

Naslednje vprašanje pa je, kako pridemo do tega nivoja. S treningom! Vizija, pozitivne misli, motivacijski izreki, video, audio,.. , vse to je hrana za dušo. Feed your mind. Vsak dan, vsaj trikrat na dan.

Kako si lahko želiš nekaj kar nikoli še nisi videl, imel, občutil in ravno tako nihče okoli tebe?

Prvi korak je, da se odločiš, da greš na pot! Potem se obdaš z vsem kar odseva to željeno. Prebiraš knjige o tem, internet, obiščeš mesta, testiraš avte,… hraniš svojo dušo! Ves čas se bombardiraš s pozitivnimi sporočili obilja. In tako korak za korakom začneš dopuščati možnost, verjeti, občutiti in na koncu manifestiraš v svojem življenju.

 

Vir: http://www.miranpeterman.com
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...