Nastja Spasojević

Razveselimo svoje najbližje!

12. december 2014    195 ogledov

Ljudem veliko pomeni pisana beseda.


Bližajo se prazniki in počasi že začenjamo čutiti tisti praznični čar, ki nas spravlja v še posebej dobro voljo, ko smo vsi prešerni. A se vam že dogaja?

In sedaj je idealen čas, da svoje bližnje razveselimo z toplimi in prisrčnimi željami, jim povemo koliko nam pomenijo in kaj vse so prinesli v naša življenja. Se jim zahvalimo, iz srca.

To lahko storimo na različne načine, preko e-mailov, sms sporočilc, jih objamemo v živo in jim povemo kako nas osrečujejo s vsakodnevnim postavljanjem novih izzivov za našo dušo. Lahko pa jim napišemo voščilnice.

Pisanje voščilnic  zadnja leta drastično upada, upada pa zato ker je isanje voščilnic malce dlje trajajoče opravilo, kakor pisanje sms-ov in e-mailov. Pa še na pošto je potrebno odnest, oh kako zoprno, kajne?

Vendar raje pomislite kakšno veselje boste ljudem naredili in kako jih boste razveselili z voščilnico. Mnogo ljudi dandanes namreč začenja ceniti trud, ki ga vložimo v darila. Poleg tega voščilnice ali maili, ki jih lahko natisnemo, služijo tudi kot božičen okrasek, nakaj kar nam lahko krasi naše prostore za dlje časa. In vsakič, ko se sprehodimo mimo se spomnimo na osebo, ki nam je voščilo poslala, postane nam toplo pri srcu in ponovno ponotranjimo vse dobre želje, ki nam jih je zaželela.

Zato pišite želje v obliki afirmacij in spremenite življenja svojim dragim, podarite jim toplino in prinesite še dodatno kapljico sreče v njihov dom.

Naše najljubše voščilnice, s katerimi pomagate tudi Društvu za boljši svet najdete tukaj »

 

  Jemanje nam napolni roke,

  dajanje pa srce.

 

 

 

 

 

 

Najlepše darilo je življenje samo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...