Bisernica Consulting, Vse darove imate v sebi

Darilo velike vrednosti

22. december 2014    299 ogledov

"Marsikdo misli, da se tistemu, ki živi zdravo, ne more pripetiti tako huda bolezen, kot je rak ... Neja, prosim, opišite, kako ste živeli pred diagnozo, kako ste se prehranjevali, kako zdravo ste živeli?"

"Pred diagnozo sem živela zelo zdravo življenje: zdrava hrana, zdravi odnosi, zdrav način dela, telovadba, meditacija, vaje za dvig energije, sproščanje … Nikoli nisem kadila, nisem pila alkohola, nisem zahajala v slabo družbo, ukvarjala sem se z raziskovanjem same sebe: kdo sem, od kod prihajam, kam grem in kaj delam tukaj. Proučevala sem različne pristope v ozdravljenju samega sebe in pomagala drugim, da so si ozdravili marsikatero bolezen.

Torej nobenega povoda, da bi lahko zbolela. Vendar mi nismo samo nekakšni višje razviti sesalci, ki jih razsvetljujejo občasni duhovni prebliski, ampak ravno obratno: smo duhovna bitja z občasnimi človeškimi izkustvi. Kot duhovna bitja smo prišli na Zemljo po izkušnjo, učenje, lekcijo, da lahko zrastemo na duhovni ravni.

Bolezen sem zato vzela kot lekcijo in preverjanje znanja na duhovni ravni. Torej je bila bolezen zame le izziv, kako najti rešitev. Če pogledam na čas, preden sem zbolela, na več kot četrt stoletja prehojeno pot spoznavanja sebe in zdravega načina življenja, mi je znanje pomagalo, da sem si v izzivu (bolezni) lahko pomagala in našla pot do zdravja. Vedela sem, kaj narediti. Preizkus znanja sem opravila. Uporabila sem to, kar znam in učim druge, in na sebi dokazala, da vse deluje."

Največje darilo, ki si ga lahko podarite v tem času, je investicija v preventivo za zdravje. Preventiva za zdravje je tako kot varčevanje denarja. Nikoli ne vemo, kdaj ga bomo res potrebovali, vendar z varčevanjem poskrbimo, da smo varni. Enako je z zdravjem. Vložek v telesno, čustveno, umsko in duhovno zdravje se vam obrestuje, in ko potrebujete, ste varni, ker imate na računu zdravja dobropis.

Napišite si sezam, kaj naredite za svoje zdravje. Potem razdelite vse, kar naredite za telesno raven (hrana, gibanje/šport, manualne terapije ...), čustveno in umsko raven (upravljanje energij, razreševanje ponavljajočih se vzorcev …) in duhovno raven (meditacija, gong, šamansko potovanje, holotropski rebirthing, regresija …). Telesna, energijska in duhovna raven so samo različni računi na naši banki zdravja.

Zdaj izberite, na kateri račun za vaše zdravje je še treba investirati. Želimo vam dobro naložbo v svoje zdravje.

Saj je zdravje vaše največje bogastvo, kajne?

OBJEM, Neja

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...