Barbara Mali

Tega si ne morem privoščiti

piše: Barbara Mali
9. februar 2015    410 ogledov

Ste se že kdaj znašli v situaciji, ko ste rekli: "Tega si ne morem privoščiti."? Ali se zavedate, da s tem, ko to govorite, ustvarjate še več takšnih situacij, v katerih "si ne morete privoščiti"?

 

Ker ste mnenja, da si ne morete privoščiti, ste vse stvari, za katere menite, da si jih ne morete privoščiti, naredili vredne. S tem, ko pravite, da si tega ne morete privoščiti, pravite, da tega niste vredni. Hm, zanimivo, kajne?

 

V resnici je ta stvar v vaših očeh toliko vredna le zato, ker menite, da si je ne morete privoščiti. Naslednjič, ko boste izbirali, pa naj bo to nakup oblačil, avtomobila, udeležba na izobraževanju, potovanje, o čemerkoli razmišljate, da bi kupili z namenom, da ugotovite, kaj vam je resnično všeč, pojdite v trgovino, poglejte v katalog izobraževanj, potovanj in se vprašajte: "Kaj bi izbral/-a, če denar ne bi bil problem?"

 

Predstavljajte si, da imate toliko denarja, da lahko kupite, karkoli želite. Ko boste pogledali na situacijo s takšne perpektive, boste hodili po trgovinah, listali po katalogih in ugotavljali, da vam dejansko ni nič všeč. S tem dobite vpogled v to, kaj bi v svojem življenju resnično radi imeli.

 

Ko boste našli nekaj, kar vam je resnično všeč, NE poglejte cene. Namesto da pogledate ceno, vprašajte: 

"Kaj bi bilo potrebno, da se to prikaže v mojem življenju s popolno lahkoto?"

 

S tem vprašanjem daste vesolju nalogo, da prinese to stvar v vaše življenje tako, da bo to za vas popolnoma lahkotno. Spomnite se, KAKO ni vaša naloga.

 

Vesolje ima na zalogi nešteto možnosti, nešteto kombinacij, nešteto variacij in ni treba, da si z njimi belite svojo ljubko glavo. Ko se ne ukvarjate s ceno, daste vesolju prosto pot, da to stvar v vaš 'objem' vrže na način, ki si ga sami niti zamisliti ne morete. 

 

Ko boste v zgornjem vprašanju, ko vas bo resnično zanimalo, kaj je potrebno, boste začeli prejemati zavedanja, namige, ki vas bodo vodili od dejanja do dejanja, od človeka do človeka in pripeljali to stvar, dogodek, po čemerkoli že sprašujete, tisto, kar resnično želite imeti, v svoje življenje. Na popolnoma lahkoten način – za VAS.

 

In resnica je, da imate lahko popolnoma vse, če si to resnično želite. Vztrajali boste tako dolgo, dokler se to ne bo prikazalo v vašem življenju.

Vir: www.uresnicisvojesanje.si
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...