Miran Peterman

Jutranji (energijski) trening

9. februar 2015    100 ogledov

Jutranji trening je sestavljen iz sproščanja, preko katerega sprejemamo novo, svežo, pozitivno energijo, se regeneriramo, zdravimo naše notranje organe in menjamo sporočila.

 

Drugi del pa je pridobivanje znanja, novega pogleda na življenje. Naš pogled na življenje, naše reagiranje, odziv na situacije nas povezuje z energijo, ki nam daje rezultate. Če imamo napačen pogled in življenja ne razumemo, tudi naši rezultati niso takšni, kot bi si jih želeli. Ko spremenimo naš način doživljanja, in pomen dogodkov, se spremeni energija in se spremenijo rezultati.

To je trening naše zavesti. Ta trening ne poteka samo zjutraj ampak cel dan. Opazujemo kaj se nam dogaja, kako doživljamo stvari in se koregiramo. Podobno kot učenje jezika. moramo paziti na izgovorjavo! Ali je to naporno? Nima veze, če hočemo imeti rezultat, se moramo zavedati kaj in kako govorimo, drugače se ne moremo naučiti novega jezika.

Na isti način se učimo jezika uspešnih ljudi, jezika ljubezni, sreče in uživanja življenja. Dan za dnem, korak za korakom, vedno več in vedno bolje.

Čudovit začetek novega tedna!

PS. Želiš drugače začeti svoj dan in imeti drugačne rezultate? Priključi se nam na jutranjem treningu! http://www.miranpeterman.com/skupinski-trening/

 

Vir: http://www.miranpeterman.com/skupinski-trening/
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...