Marija KoŔir

Miti in resnice o denarju

piŔe: Marija KoŔir
20. april 2015    494 ogledov

Denar je sveta vladar. Ta rek ni daleč od resnice. Denar je energija, in ne kar navadna. Teče po svoje, odziva pa se, kot bi imela svojo inteligenco, na katero ne more vplivati nihče.

Ā 

V resnici pa stvar ni povsem taka. Denar je čudovita energija, ki kaže, kako teče ves ustroj. Teče tam, kjer ima prost prehod. Ustavi se tam, kjer so postavljene prepreke. Za lažjo predstavo lahko vzamemo vodo. Svobodno, z močnim tokom teče tam, kjer ima prosto pot. Že pri najmanjŔi oviri se njena struga spremeni.

Ā 

Zapornice in jezovi ji pretok celo povsem zaprejo, mogoče pricurlja kapljica sem in tja, to pa je tudi vse. Z energijo denarja je popolnoma enako. Teče tam, kjer je prehod prost. Zapira se povsod, kjer prehoda ni. Energija denarja je v službi človeka. Človek je tisti, ki jo je ustvaril, s tem, ko ji daje pomen in svojo moč. Zapornice in jezovi so prepričanja, ki jih človek ustvari okrog denarja. Nekaj jih poberemo iz okolja, nekatera smo prinesli s seboj, nekaj pa si jih ustvarimo spotoma, glede na okoliŔčine, čas in prostor, v katerem smo. Vsako najmanjÅ”e prepričanje, ki ni v skladu z Matrico, pomeni oviro pri pretoku.

Ā 

Več manjŔih ovir zgradi večje blokade in jezove, ki preprečujejo denarni tok. Koliko pretoka bo energija denarja dosegla, ni odvisno le od ovir, pomembno vlogo igra tudi karma, ki jo človek oddeljuje. Milijonarji ne moremo biti vsi naenkrat, lahko pa vsakdo, ki se tako odloči, spremeni svoj finančni položaj. Poudarek je na SPREMEMBI. Najprej je nujno treba spremeniti odnos do denarja in do tistih, ki ga imajo več kot mi, potem pa je treba narediti konkretne spremembe v življenju.

Ā 

Primer: Če je nekdo v službi na določenem delovnem mestu, za katero je osebni dohodek (OD) določen, ima zelo malo možnosti, da si poveča plačo, če na tem mestu vztraja, tarna nad sistemom, podjetjem, Å”efom, sodelavci, državo itd. Nič ni narobe s tem, da na tem mestu ostane, treba pa je spremeniti odnos do podjetja, do sistema itd. Že samo s spremembo vibracije na delovnem mestu se pojavi več možnosti, da zaposlenega opazijo, nagradijo, poviÅ”ajo itd. Ob tem pa bi se bilo dobro odpreti obilju na vseh področjih, tistih, ki jih poznamo, obstajajo pa tudi taka, ki nam niso poznana. S tem se izognemo usmerjanju energije in ji dovolimo, da teče tam, kjer je prosta pot.

Ā 

Dokler bomo sovražno naravnani do tistih, ki denar imajo in jim tok lepo teče, nimamo možnosti, da se naŔe finančno stanje popravi.

Nikoli ne bi smeli pozabiti, da je denar materializirana ljubezen. Ljubezen je univerzalna energija, ki teče po načelu Enako z enakim, kar pomeni, da moramo denar ljubiti brezpogojno. Sprejemati in mu dovoliti, da teče dalje, nikoli zapirati in omejevati. Biti ljubeči tudi takrat, ko ni z nami. To je brezpogojna ljubezen, na katero se bo tok vedno odzval.

Ā 

Ā 

Vir: net
Deli svoje izkuŔnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...