Miran Peterman

Vaša pot do Uspeha: Hočem - Moram - Zmorem

12. julij 2011    224 ogledov

Kaj je uspeh?

Kakšna je razlika med uspešnimi in neuspešnimi ljudmi?

Kdo odloča o tem ali smo uspešni?

Kaj nas loči od uspeha?

Zakaj sploh želimo biti uspešni?Uspeh je pozitivni rezultat izpolnitve naših ciljev. Merilo uspeha je subjektivni pogled na uspeh. Uspeh za mene kot posameznika, osebni uspeh, uspeh za mojo družino, uspeh za mojo družbo, državo, uspeh za človeštvo, uspeh za zgodovino, uspeh za prihodnost...

Kakšna je razlika med uspešnimi in neuspešnimi ljudmi? Uspešni ljudje so tisti, ki si ne dovolijo neuspeha. Uspešni ljudje imajo zavest, ki ne dopušča, da so neuspešni. Verjamejo in vedo, da vedno obstaja rešitev. Prepričani so, da obstaja pot do rešitve in da je samo vprašanje časa, da jo najdejo.

Ljudje v situacijah operiramo na treh nivojih. Tisti z najnižjo kapaciteto energije rešujejo PROBLEME. Večinoma so v brezizhodni situaciji in le težko dobijo ideje in rešitve. Za probleme! 

Ljudje na nivoju TESTOV verjamejo, da obstajajo rešitve. Vsak test je samo toliko velik, kolikor smo ga sposobni rešiti. In vsak test ima rešitev! 

Ljudje z največjo kapaciteto energije operirajo na nivoju IZZIVOV. Velika kapaciteta energije pomeni veliko idej, veliko rešitev, veliko poti do rešitev. Življenje jim je v izziv in v izzivih uživajo.

Kjerkoli se že nahajamo, kakršnakoli je že naša situacija, ne glede na izzive s katerimi se soočamo - vedno obstaja točka moči. Vedno lahko najdemo pot! Razumeti moramo, da so v življenju vse rezultati - pozitivni in negativni, boljši in slabši. In rezultati so posledica našega znanja oziroma neznanja.

Ko se zavemo, da je znanje in razumevanje tisto kar potrebujemo, da spremenimo v življenju rezultate s katerimi nismo zadovoljni, je to POT V SVOBODO.

Verjamem, da ni naključje da berete te vrstice (vse v življenju je "na KLJUČ"), zato vas izzivam, da naredite nov korak v svojem življenju, si povišate cilje, povečate ambicije in se podate na pot velikih dosežkov. Dosežki niso pomembni zaradi financ, materialnih dobrin ali športnih rezultatov, ampak zaradi sposobnosti, ki jo dobimo na poti. Bistvo življenja je razvoj, razvoj sposobnosti, kapacitete energije. Sposobnost, da lahko vse rešim. Vedno najdem pot! HOČEM jo najti. MORAM jo najti. Zato ZMOREM!


Vabim vas, da me kontaktirate za več informacij! Z veseljem vam predstavim metode dela in trening s katerim boste dosegli vrhunske rezultate (ali pa se rešili in težke situacije) ne glede ali se nahajate pred osebno spremembo, poslovnim izzivom ali pa želite vrhunski rezultat na področju športa. Življenje je izziv in vsem ponuja priložnost, da postanemo več!

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...