Miran Peterman, Partnersko svetovanje

Se tuširate?

11. september 2011    124 ogledov

Ste se danes že stuširali? Enkrat, dvakrat, celo trikrat? Kako pogosto se tuširate?

Si predstavljate življenje pred petdesetimi in več leti in higieno v tistem času; umivali so se enkrat na teden ali celo na štirinajst dni. Procedura je bila sledeča; velika lesena kad ali nekaj podobnega, polna vroče vode in potem se najprej okopa oče - glava družine, nato mama in nazadnje otroci (vseh deset). In vsi v isti vodi... Saj ste gledali kake stare filme. Bi poskusili mesec dni take higiene?

Kaj pa stranišča? Kanalizacije ni bilo, wc je bil izven hiše - na štrbunk, kot se mu je reklo - nobenega izplakovanja, skratka higiena na višku.... Sedaj si sploh ne moremo več predstavljati takih življenskih pogojev, za tiste čase pa je bilo to normalno....

Če gremo pa še kakih sto in več let nazaj v zgodovino, pa je bilo umivanje prava redkost in ljudje so ravno tako živeli. V primerjavi z našim življenjem, pa je bil to res nizek nivo.

Kadar srečamo človeka, ki zaudarja po znoju, se mu poskušamo čimprej izogniti in pobegniti stran. Saj ste kdaj imeli kakega kolega(ico), ki je stalno "smrdel". In ste se pogovarjali - pa naj mu že nekdo reče, naj se več tušira in si kupi deodorant...

Toliko o tuširanju telesa... Kaj pa tuširanje našega duha?

Vsakič, ko smo jezni, prestrašeni, obupani, žalostni, v brezizhodni situaciji, negativno nastrojeni,.. smo polni negativne energije. Energija je neuničljiva in prehaja iz ene oblike v drugo in se prenaša iz enega telesa na drugega. Tako nas uči fizika! To pomeni, da vsakič, ko smo skupaj z ljudmi, ki niso pozitivni, vsakič ko poslušamo negativne novice, gledamo negativne stvari,... "pokasiramo" negativno energijo.

Življenje je energija. Pozitivna energija nam da pozitivne rezultate, negativna energija nam da negativne rezultate. Če želimo biti ves čas pozitivni - živimo pa v svetu, ki je večinoma negativen - moramo imeti sistem odplakovanja negativne energije. Moramo imeti energetski tuš. Energetsko se tuširamo in odplavljamo staro, omejeno, negativno energijo. Po tuširanju smo sveži, prerojeni, polni nove, pozitivne energije.

Če želimo imeti ves čas svežo energijo, se moramo vsak dan tuširati, celo večkrat na dan! Tuširamo se s pozitivno energijo in pozitivnimi sporočili.Tuširamo se na Energetskem treningu. Energetski trening nas uči sistema regeneracije energije.

 Kako pogosto se energetsko tuširate. Kdaj ste se nazadnje tuširali? Stvari se sedaj še ne vidijo, ne zaznajo (nekateri ljudje pa že imajo razvita ta čutila), vendar v prihodnosti se bo ta energetski smrad vedno bolj občutil (in tudi videl). In ljudje se bodo spraševali; le kdo so bili tisti zablokirani ljudje tam leta 2011, ki so se energetsko samo enkrat mesečno tuširali? In jim ne bo jasno, kako je bilo sploh mogoče preživeti v takem negativnem smradu.

In kje ste vi? Naredite nekaj zase in za svojo Energijo? Energetsko "kanalizacijo" in tuše razvijamo že sedaj in želimo naučiti čim več ljudi, da jih uporablja! Zdrava Energija v zdravem telesu!

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...