Šola Intuicije, izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Tedenski numerološki namig 14.–20. 12. 2015

11. december 2015    108 ogledov

Pozdravljeni!

Pred vami je čaroben teden decembrskih dni, ki ga bo razvijala energija števila dve. Ta bo pod vplivom obdobja dejanj, zaključevanja preteklosti in učenja novosti. Privlačnost in izjemen magnetizem energije, ki bo razvijala prihajajoče dni, že prav dobro poznate, saj ste se s temi vibracijami imeli priložnost večkrat srečati v novembru. Okrepljena moč volje tudi v tem tednu ne bo popuščala, saj bo v družbi izjemno kreativne energije, obe pa bosta pod vplivom kozmičnega reda, izravnave, pravice

Harmoničnost energij in delovanje vaše podzavesti bosta prinesla veliko globokih spoznanj. Vaša duša je visoko razvita, edinstvena energija, vaša podzavest pa nikoli v mirovanju. Ta bo vedno iskala nove načine, nove poti, da bo lahko z znanjem, ki ga ima, ustvarjala sebe in svojo usodo.

Moč volje boste najmočneje občutili in kreativno izražali na področju službe, kariere, urejanja pravnih zadev, razumevanja in odgovornosti v vlogi staršev ali otrok. Delali boste premike na fizičnem nivoju. Vsaka vaša misel se bo materializirala. V materialnem svetu boste lahko zaznali zrcalo svojih misli. Do sebe boste morali biti izjemno iskreni in resnicoljubni, saj je od vas samih odvisno, ali boste situacije in dogodke dojemali pozitivno ali negativno. Če za primer vzamem samo trenutek, ko naredite nekaj, kar ni moralno za okolje, takrat vas popadeta strah in panika pred nesprejetjem in posledično se pojavi občutek pomanjkanja vrednosti. Se pravi, v vaši zavesti je globok zapis, da so spremembe nevarne. Potem veste, kakšen rezultat lahko pričakujete. Zato včasih težko dojemate, kaj je pozitivno in kaj negativno.

Vaše misli bodo ustvarjale pozitivno energijo in dajale pozitivne rezultate, se pravi, da bo energija uresničevala vaše želje, le, če ne boste pustili energiji nemira, pomanjkanja samozavesti, nezvestobi, melanholiji in nestanovitnosti na površje. Zaletavost, prepirljivost, pretirana zaskrbljenost lahko zatrejo razvoj pozitivnih misli in posledično uresničitev pozitivnih želja.

Ker bo teden v ravnovesju energij jin in jang, bodo energije sprememb, močne volje in odločnosti ustvarile edinstvene nagrade. Prva dva dneva v tednu bosta pod vplivom gibanja, potovanj, izjemne komunikacije, nenadnih sprememb. Spremembe bodo povzročile povsem nove vpoglede, uvide za uresničitev in jasnejšo odločitev za pravo pot do izbranega cilja. Svoje cilje uresničujte z vizualizacijo in strastjo. Se pravi, vizualizirajte in ljubite hkrati.

Naslednja dva dneva bosta podprta z močjo volje, individualizma, samostojnosti in neodvisnosti. Pot do cilja boste lažje ohranjali, če zunanjim vplivom ne boste dajali pozornosti. Le tako se boste veliko lažje premaknili naprej.

Začetek druge polovice tedna pa bo podpirala energija izjemnega sočutja, ustvarjalnosti in odločnosti. Čutnost, dotik in iskrenost vam bodo v tem tednu izjemno veliko pomenili. Te energije si boste želeli občutiti v družinskem okolju. Ne dopustite, da vaše misli razvija energija nepotrpežljivosti, nervoze in jeze.

Ob koncu tedna imate odlično možnost, da energije, ki ste jih prepoznali, dvignete na višjo življenjsko raven. Pridno vadite in ne pustite nižjim energijam, da razvijajo negativne misli. Negativne misli nadomestite s pozitivnimi in razvijte pozitiven magnetizem. Pričakujte resnično edinstvene nagrade prav na vseh življenjskih področjih.

Dovolite si pogumno izraziti edinstvenost svoje duše!

Karmen

Več o numerologiji in svetovanjih. »

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...