Uredništvo

Portal 12. 12. 2015 prinaša harmonijo in ravnovesje

piše: Uredništvo
12. december 2015    192 ogledov

Današnji dan je nabit z ognjeno energijo čiščenja in velikim potencialom, ki vam lahko omogoči premik v zavest ljubezni in uvid enosti.

Ogenj čiščenja vam omogoča, da na današnji dan globoko pogledate vase in si daste možnost, da resnično vidite. Priznajte si vse, kar vas teži, bremeni, otežuje.

Življenje se nam včasih zdi težko in prav je, da si to priznamo. Je težko, a vredno. In to težko se lahko v trenutku spremeni v popolno. Le sprostiti je treba težko energijo, ki nas teži, da bomo lahko zadihali.

Dajte vse iz sebe, povejte si na glas, kaj vas teži. Šele ko si priznate, boste lahko dihali. Priznajte si in nato prevzemite odgovornost.

Nikogar ni, ki bi ga lahko za karkoli krivili.

Življenje pač je.

Sprejmite ga.

Dovolite, da vas preplavi.

Začnite živeti.

Življenje vam bo samo prineslo ravnovesje.

Prepustite se strahu, naj vas preplavi. Pojdite popolnoma vanj, naj bo še tako strašljivo. To je izredno težko narediti, dokler niste res obupani. Ampak nič nimate za izgubiti. Kaj je najstrašnejše, kar se lahko zgodi? Smrt? Izguba ljubljenih? … Kaj pa izguba sebe? A lahko še naprej tako živite?

Zaupajte vase, življenje, vesolje. In soočite se s seboj s popolno predajo in brez pričakovanj.

To vas bo popeljalo iz konstantne dualnosti bližje v enost. Zaupajte, harmonija je v vas.

Kultivirajte gibanje v zavest ljubezni, gojite ljubezen v sebi. Vsak dan poskusite ljubeče gledati nase in na ljudi okoli sebe. S spoštovanjem, brez pričakovanj.

Z gojenjem ljubezni boste začeli oddajati harmonijo, ki bo zasvetila z vso močjo in vam odprla pot še globlje vase.

 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...