Založba Cangura

Yogananda: Kako poskrbimo za sijoče zdravje in vitalnost?

21. marec 2016    428 ogledov

Knjiga jogijskega mojstra in duhovnega guruja Paramhanse Yoganande z naslovom Kako poskrbimo za sijoče zdravje in vitalnost je druga knjiga iz njegove zbirke Modrosti.

 

V njej Yogananda podaja praktične, navdušujoče in za vsakogar primerne predloge, kako si naberemo več energije in zdravja. Ta sveži in dinamični pristop k fizični in mentalni vitalnosti je lahko pomemben košček v sestavljanki vašega duhovnega potovanja.

 

»Biti zdrav ne pomeni zgolj obstajati. Biti zdrav ne pomeni, da nismo v bolnišnici. Zdravje pomeni, da smo odporni proti boleznim, da prenašamo napore, da smo mentalno vitalni in da svoje telo občutimo kot razkošje – kot se počuti ptica, ko jadra skozi zrak, in kot se počutijo otroci.«

Ključa do sijočega zdravja sta energija in magnetizem. Kozmična energija je znotraj in okrog vas; vaše telo nenehno napaja z vitalnostjo. To neskončno energijsko zalogo lahko uporabite, da svoje telo na vseh ravneh ohranjate zdravo.  

 

Veliki jogijski mojster nas v knjigi nauči, kako do te energije dostopamo neposredno z uporabo moči volje. Podaja nam konkretne nasvete, kako iz hrane, ki jo uživamo, in življenja, ki ga živimo, pridobimo kar največ energije. Na koncu knjige nam pojasni tudi, kako uglasitev z Bogom omogoča edinstveno zdravljenje na vseh ravneh.

 

V knjigi Kako poskrbimo za sijoče zdravje in vitalnost boste odkrili:

  • neprecenljive energijske vaje za pomladitev telesa in duha;
  • umetnost zavestne sprostitve;
  • kako se otresemo mentalne stagnacije;
  • kako povečamo svoj magnetizem – fizično, mentalno in duhovno;
  • predloge za prehrano, ki bo okrepila vaše zdravje in lepoto;
  • devetdnevno očiščevalno in poživljajočo dieto;
  • in še in še ...

Načela v tej knjigi spodbujajo fizično zdravje in splošno dobro počutje, mentalno jasnost in izpolnjujoče duhovno življenje.

 

Knjigo naročite tukaj. »

 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...