Cangura
založba in spletna knjigarna

3 zahval     1408 ogledov

V okviru lastne založbe Cangura.com, ki je pričela s svojim poslanstvom leta 2007, selektivno izbiramo in izdajamo knjige in karte s svetovnega knjižnega trga, ki v življenja naših bralcev prinašajo navdih, vzpodbudo in modrost, ki  jih navdihujejo ter jim pomagajo še trdneje stopati v boljši jutri - ZA boljše življenje. 

Bralce želimo ozaveščati o globljem pomenu skupnega in individualnega življenja, jih usmerjati k višjim ciljem, k dobremu počutju in h kakovostnejšemu življenju. Misli starih modrecev nam v knjigah razkrivajo skrivnosti življenja, ki so že vseskozi z nami, le najti jih moramo v svoji notranjosti.

Knjige in karte, ki jih izdajamo, navdihujejo duha in osvetljujejo dimenzijo človekovega življenja, ki je marsikomu nevidna ali pa se v njej ne znajde najbolje, ter služijo kot vodniki skozi življenje z višjo osebno zavestjo in višjim pravim jazom. Pred izdajo vsake knjige imamo v mislih predvsem naš skupni preporod, razvoj, želje in potrebe ter se zato dotaknemo tako partnerskih kot medosebnih odnosov, zdravja, duhovnosti in osebne rasti. Knjige in karte bralca usmerjajo k višjim ciljem – k dobremu počutju in h kakovostnejšemu življenju.

Knjižni program je natisnjen na reciklažnem papirju. Vsebine knjig so zaradi raznolikosti pristopov, slogov in izhodišč vrhunskih avtorjev primerne za širok krog bralcev. Glavna usmeritev in cilj naše založbe je, da izbrane vsebine dosežejo širok krog ljudi in jih navdihujejo, jim pomagajo ter tako prispevajo k pozitivnemu in zdravemu načinu razmišljanja in ravnanja.

Sprejeli smo odgovornost, da bomo s svojim programom, aktivnostmi in načinom delovanja prispevali k boljši prihodnosti, ki vodi k dobremu za vse človeštvo in Zemljo. Tudi naš zaščitni znak - kenguru  - je izredno povezan z Zemljo ter nas uči povezave z njo skozi hvaležnost za vse njene darove, vključno z velikodušnostjo, da lahko preživljamo svoja življenja na njej.

S simbolom kenguruja lahko ocenimo, na kakšnih temeljih pravzaprav stojijo naša prepričanja in dejanja. Če se nam na poti pojavljajo stvari, ki nam preprečujejo udejanjiti sanje in želje, lahko s prispodobo kenguruja preskočimo vse te ovire. Kenguru nas uči, kako uravnotežiti kreativne energije za dokončanje nalog in nam pri tem podarja moč, zanos in energijo. Prihod kenguruja v življenje zaznamuje prihajajoče spremembe in dogodivščine. Z njegovo pomočjo se lahko vsi skupaj podamo varno na pot v neznano in vedno samo naprej, tako kot kenguruji.

Polepšajte dan sebi ali komu drugemu z dobrimi knjigami in navdihujočimi kartami!  

Naše delo so knjige, naše poslanstvo pa je zvestim uporabnikom spletnih strani Cangura.com zagotavljati stik s svetovno ponudbo najboljših knjig po našem izboru ZA boljše življenje.

Za vas izbiramo le najboljše

Poslanstvo podjetja nas vsakič znova pelje v razmišljanje, kaj vse je boljše življenje. Kako ga pripeljati v domove, družino, med prijatelje in kako v družbo vnesti dobro voljo pozitivno motiviranih ljudi.

Spletna knjigarna Cangura.com je začela svojo pot kot največji spletni ponudnik knjig v Sloveniji in vam danes na enem mestu ponuja več kot 25 različnih knjižnih zvrsti, zanimivih vsebin in svetovno znanih avtorjev. Prav ta poudarek je v zadnjem času naša konkurenčna prednost – slovenskim bralcem zagotavljamo stik s svetovno literaturo na področjih ZA boljše življenje. 

Spletna knjigarna Cangura.com sodeluje, zastopa in predstavlja približno 150 priznanih slovenskih založnikov in samozaložnikov. Vaše prednosti in ugodnosti nakupovanja v spletni knjigarni Cangura.com so boljša informiranost, ugodnejše cene, enostavnejše nakupovanje in kakovostnejša storitev. Kot uporabnik lahko na enem mestu v zelo hitrem času dobite veliko informacij o knjigi, saj si lahko skoraj vsako knjigo tudi prelistate (preberete prvih 10 strani).

Tako se lahko osredotočite na objektivne kriterije, kot so kakovost knjige, razpoložljivost in cena. Ker sami izbirate informacije in ker imate možnost samostojnega odločanja, kaj si boste ogledali ali kupili, poslujemo z naslednjimi elementi odličnosti: hitrost, doslednost in ažurnost za vsakega posameznika. Ob prenovi smo posebej za vas naredili lestvico »Top 100« in rubriko »Cangura.com priporoča«. Znotraj zavihka AKTUALNO pa si lahko pogledate še številne nasvete ter intervjuje s strokovnjaki, s katerimi smo se odločili sodelovati.

Zvestim uporabnikom omogočamo tehnološko napredno in učinkovito iskanje ustreznih knjig ali skupin knjig, zanimivosti, 100 % garancijo, zelo privlačne nagradne igre, nakupovanje brez vsakršnih obveznosti in najpomembnejše – preprost in varen nakup katere koli knjige iz obsežnega kataloga.
 
Vaš čas je za nas veliko bolj dragocen kot vaš denar. Isto velja za vaše nakupe: "Ni vedno pomembno tisto, kar plačamo. Pomembno je tisto, kar dobimo v zameno!"

Knjige in karte Založbe Cangura.com so natisnjene v Sloveniji na reciklažnem papirju, izdaje od sredine leta 2012 dalje pa so dodatno opremljene z zavihki,  kar vam omogoča, da z enostavnim rezom knjigo spremenite v darilo! Založba Cangura.com neposredno odraža naše poslanstvo, saj vsak avtor in vsaka knjiga na svoj način prispeva k boljšemu življenju. Več o naši založbi >>

Za kakovost naše povezave s končnim potrošnikom skrbi Pošta Slovenije, ki vam naročeni paket dostavi na želeni naslov. Dostava za 80 % artiklov znaša le 1-2 dni. Ob naročilu boste v paketu prejeli kazalke za branje ter včasih še kakšno presenečenje ali darilno knjigo! Skrbimo namreč ZA boljše življenje. Zato imate pri nas vedno možnost zasebnega, hitrega, udobnega, enostavnega in predvsem varnega nakupa s 33-dnevno garancijo. 

P.S. In ne pozabite! Spletno nakupovanje na Cangura.com vam ponuja prihranek vašega denarja in časa vse dni v letu. Želimo vam veliko hitrega iskanja, prijetnega listanja po virtualnih knjigah, raznolikih presenečenj in seveda kakovostnega branja!

Želimo vam prijetne trenutke ob branju naših knjig ZA boljše življenje.

Vaša založba Cangura.com 

Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Fredy
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala

Pošlji sporočilo  |  Zavod Gaia Planet

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...