Miran Peterman

Mentalni trenerji in Energetski trenerji

piše: Miran Peterman
22. julij 2012    212 ogledov

Europsko prvenstvo je za nami. Zmagali so najbolj┼íi! Najbolj┼íi v tistem trenutku! Kako biti najbolj┼íi v to─Źno dolo─Źenem trenutku, na vrhuncu sezone? To zahteva trening, vsakodnevni trening. In ni dovolj samo fizi─Źni trening, potreben je trening duha!

Na prvenstvu je bilo mnogo ┼íportnikov, ki so imeli bolj┼íe rezultate sezone kot kasnej┼íi zmagovalci. Bili so fizi─Źno mo─Źnej┼íi in bolj┼íe pripravljeni. Fizi─Źno ni vse. Duh je mo─Źnej┼íi od telesa! ─îe ga natrenira┼í!

Ve─Źina vrhunskih ┼íportnikov ima svoje mentalne trenerje, psihologe. Trenirajo vrhunsko pozicijo. Vse je sporo─Źilo. Do vrhunskega rezultata nas lo─Źijo nevrhunska sporo─Źila, ki so v nas. Ko jih uspemo premagati, dose┼żemo vrhunski rezultat. Enako je tudi v ┼żivljenju. Mentalni trenerji pomagajo ┼íportnikom, da razbijejo prepri─Źanja, ki jih blokirajo na poti vrhunskega rezultata. Svetovno najbolj poznani mentalni trenerji so Anthony Robbins, Brian Tracy, dr.Wayne W. Dyer,...

Ne glede na to, kako dobrega mentalnega trenerja imate, lahko dose┼żete samo rezultat, ki je odvisen od va┼íe lastne kapacitete; odkrijte va┼í skriti potencial, aktivirajte svojo mo─Ź, odkrijte velikana v sebi.,.... To je ┼íe vedno va┼ía lastna energija, va┼ía lastna energijska kapaciteta, va┼í lasten potencial. Bolj┼ío osnovo imate, ve─Ź lahko nastane iz vas, samo spremeniti morate svoja omejujo─Źa prepri─Źanja (limited beliefs - skoraj 14.000.000 zadetkov na Google.com), vendar ┼íe vedno ste to vi...

Energijski trener vam ravno tako pomaga spremeniti va┼íe blokade v potenciale, vendar pa vas priklaplja na dodatno energijo (ekstra frekvenca) in na ta na─Źin ve─Źate svojo kapaciteto. Pri energijskem treningu se energetsko regeneriramo in spremenimo nivo energije. Pove─Źamo nivo svoje energijske kapacitete. V osnovi imamo genetske sposobnosti, z dodatno energijo pa so na┼íe sposobnosti bistveno ve─Źje. Dodatna energija pa je kontrolirana z moralo!

Ljudje smo energijska bitja. Katera energija razvija na┼íe ┼żivljenje, nam poka┼żejo na┼íi rezultati. Pozitivna energija razvija pozitivne rezultate, negativna energija razvija negativne rezultate. Kako se moramo obna┼íati v ┼żivljenju, da izza nas stoji pozitivna energija? Poznati moramo resnico!

Kdo je najboljši športnik na svetu? Tisti, ki najbolj pozna resnico! Tistega najbolj podpira pozitivna energija! V prihodnosti se bodo športniki borili, kdo bo bolj pozitiven in tisti bo zmagovalec. Športniki nove dobe!

Energijski trenerji pa imajo znanje, da popeljejo športnike do takih vrhunskih rezultatov. Športni energijski trenerji nove dobe!

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...