Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

Sončna voda? Kaj je to? Kako jo pripravimo?

15. november 2012    3297 ogledov

Vsak posameznik se zaveda pomembnosti sončnih žarkov. Sonce omogoča nastajanje vitamina D, ki je pomemben za gradnjo in ohranjanje zdravih, močnih kosti ter uravnavanje ravni kalcija.

Ob sončnih dneh je naše splošno počutje obarvano s pozitivnostjo, na svet gledamo s prijetnejše perspektive, naš obraz pa ob sončnih dneh le redko ostane brez nasmeha. Sončni žarki, ki nas objamejo, nas pogosto ponesejo v drugo dimenzijo, zapremo svoje oči in se podamo v svet sanjarjenja. Sonce pogreje naše celotno telo in ozračje, zaradi česar nam ni treba omejevati dihanja telesa z dodatnimi oblačili, privabi ptice, pogreje zemljo in požene rastline k rasti. 

Sončne žarke in energijo sonca pa lahko vnesemo tudi v svoje telo in pustimo soncu delovati od znotraj navzven. Preprosta metoda oziroma 'pripomoček' je t. i. sončna voda

Kako si povsem preprosto pripravimo sončno vodo? 

V stekleni vrč ali steklenico natočimo hladno vodo in jo že zjutraj postavimo na mesto, kjer se bo čez dan bogatila s sončno energijo. Zaradi premikanja sonca je treba vrč ali steklenico z vodo po potrebi prestavljati na sončno lego.

Največ učinka bo imela voda, če jo boste pustili na soncu ves dan in jo zaužili po sončnem zahodu, vendar pa lahko to vodo pijete tudi že prej (čez dan).

Sončna voda ne bo imela postanega okusa, ampak jo bo sončna energija oživila. 

Učinki sončne vode so povsem odvisni od posameznika. Vpliva na izboljšanje in krepitev splošnega počutja, oživi in regenerira celice, nas pogreje (čeprav je hladna), dvigne raven energije itd.

Sončna voda nima negativnih stranskih učinkov

Želimo vam veliko zaužite sončne vode!

Deli svoje mnenje! 5
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Gabrijela
  komentiral 1 mesec nazaj
bom poiskusila, hvala za nasvet
Majda žel
  komentiral 1 mesec nazaj
Hvaležna za blagoslove, ki jih dobivam
Vera repse
  komentiral 1 leto nazaj
Hvals
Irena
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala za nasvet.
Milan
  komentiral 5 leto nazaj
Bojim se, da so v "sončni vodi" še vedno prisotne teške kovine. Bolje je sončiti filtrirano vodo.
Nalagam...