Marija Košir

Jaz sem bitje vijoličnega plamena, jaz sem bistvo božjega namena

25. december 2012    1483 ogledov

Saint Germain je poznan kot gospodar Sedmega žarka. Vsakič ko molimo k njemu ali mu pošiljamo ljubezen, prinese duhovna darila njegovega veselja, diplomacije in kreativnosti. Navdihuje nas s svojim inovacijami v zdravljenju, alkimiji, literaturi, filozofiji, izobrazbi in še mnogimi drugimi področji.

Okoli leta 1930 se je prikazal Guyu Ballardu in ga naučil prvih znanj o Vijoličnem žarku. Saint Germain je rekel, da se je po mnogih stoletjih ohranjanja vijoličnega žarka kot skrivnosti odločil, da spusti njegovo uporabo med ljudi v tem kritičnem času. Mojster Vijoličnega žarka Saint germain je rekel: " Ta uporaba vijoličnega žarka je več vredna za vas in vse človeštvo, kot pa vse bogastvo, zlato in dragulji tega planeta. " Ta žarek ima očiščevalno moč in se obnaša kot detergent za čiščenje vaše zavesti. Kot milo očisti vaše umazane obleke žarek očisti vaša telesa in zavest. Milo očisti vašo obleko s pomočjo pozitivnih in negativnih nabojev atomov. To deluje ker ima naboj vsake molekule dve strani, pozitiven in negativen naboj. Stran, ki privlači umazanijo in stran ki privlači vodo.

Za razliko od mila, Vijolični žarek ne odnese kar preprosto karmične umazanije ven iz tvoje zavesti. Pravzaprav jo preobrazi v čisto Svetlobno (Božansko) energijo. To poveča vibracijo telesa in zavesti in povzroči nov dvig v višje, bolj duhovne nivoje zavesti.

 

                                                      »JAZ SEM BITJE VIJOLIČNEGA PLAMENA«

 

                                                         »JAZ SEM BISTVO BOŽJEGA NAMENA«

 

" Ko izgovarjaš to ali kako drugo molitev vijoličnega žarka, Vijolični žarek prodira v vsako celico in atom tvojega telesa, uma, zavesti, čustev, podzavesti in spomina. Vstopi v zapise tvoje preteklosti in začne odpuščati negativno karmo, ki si jo nosil s seboj stoletja.

Mojster nam pravi, da ko postanejo naša fizična in duhovna telesa preobremenjena z negativno energijo (karmo), to upočasni vibracijo elektronov v naših nižjih telesih, kar ima vpliv na naš um, spomine, čustva in fizično telo. Bolj ko so substance v naših štirih nižjih telesih težke, nižja je naša vibracija in bolj obremenjeni postanemo. Zdravje prihaja od duhovnih energij, ki se pretakajo prosto in ne od karmičnih bremen. Vijolični žarek mutira vse kar je negativnega spravljeno v našem fizičnem ali duhovnem bitju, od jeze pa do fizičnih bolezni kot so bakterije. Izvrže delce gostih substanc iz teles in jih hitro osvobodi.

 

 

SAMO POSKUSITI MORATE, TO JE VSE.

Vir: Jaz sem, ki sem
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...