Nastja Spasojević

5. 7.: zaključni lunin mrk poletne sezone mrkov

2. julij 2020    6064 ogledov

Julij bomo začeli z zaključnim luninim mrkom poletne sezone mrkov in hkrati tudi zaključnim mrkom iz cikla rak-škorpijon, ki se vleče vse od maja 2018. Zato bo ta mrk nekakšen zaključek tega velikega dvoletnega cikla in lekcij, ki so prišle v tem času na površje.

Naslednjega mrka v znamenju raka ali škorpijona ne bo naslednjih osem let, zato se končuje trenutno energijsko zelo pomembno obdobje.

Ta mrk bo prinesel občutek globokega osebnega očiščenja in sprostitve

Postavil bo jasne meje in s tem omogočil prehod osebnih in poslovnih odnosov na novo raven, v globlji in intimnejši stik. Predstavlja konec in hkrati odpira nov pomemben 8-letni cikel. Opominja nas na pomembnost negovanja sebe, svojih želja in svojih meja. Te bi morale biti naša prioriteta.

Energija tega mrka bo prefiltrirala naše življenje, naše telo in čustva ter nam omogočila, da se predamo in sprostimo, začnemo zaupati življenju in se mu prepustimo. Vabi nas, da se prepustimo toku in ritmu svojih občutkov ter dovolimo mrku, da odnese, kar ni več potrebno.

Najdite zaupanje, da karkoli bo odšlo, bo odšlo v vaše dobro in z razlogom, ki se bo morda razkril šele čez leta. Kakorkoli boleče je, je to vaše življenje. Poskusite najti upanje, ki ga potrebujete, in z majhnimi koraki stopite naprej.

V času tega mrka se bo najteže posloviti predvsem od svojih prepričanj in strahov, ki nam ne služijo več, a prav v spuščanju le-teh se skrivajo največja darila.

V času okoli mrka bomo lahko čutili pomanjkanje energije zaradi vsega, kar se dogaja na našem energijskem nivoju – očiščevanje strahov in prepričanj je lahko za naše telo izjemno naporno. Zato poskrbimo, da si bomo namenili veliko časa za počitek in regeneracijo. Pijmo veliko vode in se namočimo v naravnih virih vode: izvirih, rekah, morju … Izkoristimo naravno moč očiščenja, ki jo ima voda.

Preberite še: Astrološka napoved JULIJ 2020:  čaka nas fizičen, čustven in energijski detoks!

Vir: povzeto po https://foreverconscious.com/
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...