7 skrivnosti življenja, ki bi ji moral poznati vsak
Urška Trampuš

7 skrivnosti življenja, ki bi ji moral poznati vsak

piše: Urška Trampuš
4. oktober 2016    1400 ogledov

1. Duša je večna, mi smo večni

Ob smrti umre naše fizično telo, ki nam je bilo dano za to življenje na Zemlji, duša pa odpotuje nazaj domov, kjer pregleduje svoje zadnje življenje in predeluje svoje napake, učenje se ne konča niti tam. Prave lekcije pa seveda vedno dobimo na Zemlji, tukaj se zgodi vse tisto lepo in prav tako vse tisto grdo. Duša ob smrti zapusti fizično telo. V tistem trenutku jo počakajo tiste duše s katero je bila v tem življenju najbolj povezana. Duša tako ni sama, pozdravijo jo pokojni domači in jo pripravijo na prihod domov. In prav neverjetno je kako olajšanje čuti izven telesa, lahkotnost in mir. SPOZNAJ SVOJO DUŠO!

2. Moč karme – pravica obstaja

Včasih se mi je zdelo tako krivično to življenje. Vse zato, ker nisem razumela prave narave, prave igre življenje in s tem reševanja naše karme. Pravica obstaja in se prej ali slej zgodi. Če ne v tem življenju pa v drugem. Zakon karme nikogar ne izpušča ali odpušča. Kar si posejal to boš pojedel, v vsakem primeru. Dobro dela dobro, slabo dela slabo. Za svoje grehe boš plačeval še dolgo, zato poskrbi, da so tvoja dejanja samo dejanja iz čiste ljubezni. Poskušaj občutke kot so ljubosumje, posesivnost, pohlep in podobno, enostavno poslati stran, kot da niso tvoji, kot da ti ne pripadajo, ker ti res ne pripadajo in ne delujejo v tvoje dobro. DELAJ SAMO DOBRO!

3. Rak je moderna bolezen, ki je posledica nezdrave prehrane, stresa in nepravilnega življenjskega sloga in predvsem -  RAK JE BOLEZEN ČUSTEV!

Vse to je res, ampak pravi vzrok za katerokoli bolezen so čustva. V kolikor v sebi, v svoji podzavesti nosimo negativna čustva, kot so jeza, zamere, občutki krivde, ljubosumje, razni strahovi in podobno, imamo veliko možnosti, da bomo zboleli. Vsak človek ima svojo šibko točko in tja udarijo vsa tvoja negativna čustva in iz tega zraste bolezen. Bolezen ni torej nič drugega kot opozarjanje telesa, da se je v njem nabralo preveč slabih emocij. Telo nas z boleznijo opozarja, da smo v neravnovesju, da rabimo pozitivne spremembe in čiščenje preteklosti. OČISTI SE VSEH SLABIH EMOCIJ!

4. Za lepo in pošteno življenje moraš trdo garati

Delo krepi človeka in brez dela je človek popolnoma izgubljen. Kadar nimamo ciljev, kadar nismo motivirani za nič, tavamo kot izgubljene duše. Vsak človek mora delati in s tem krepiti sebe in svoje talente. Prav vsak od nas ima svoj poseben talent, moramo ga samo ozavestiti, potegniti na plano in ga razviti do konca. Tvoj talent ljudem pomaga in kot prvo pomaga tebi, saj ti daje vso ljubezen, ker delaš stvari iz srca in tudi kruh za preživetje. Kako je lahko še boljše kot tako? Kadar delaš tisto, kar rad delaš, delaš to iz srca in si zato tudi lepo poplačan. Ni potrebno garati, milijonov pa tudi ne potrebuješ, še nihče jih ni nesel na drugi svet. Ustvari si življenje od katerega ne boš potreboval počitnic! ŽIVI SVOJE SANJE!

5. Prava ljubezen obstaja

Človek je daleč od svoje pristne narave, daleč od tega, kar je bil nekoč, ko je bil v popolnem sožitju z vsakim živim bitjem in v popolni ljubezni znotraj sebe, do vsega in vsakogar. Res je, prave ljubezni so redke, srečni konci v parih še redkejši, a vseeno je prvo pravilo poiskati ljubezen znotraj sebe. In ko se najdeta dva, ki v sebi nosita veliko ljubezni, lahko skupaj ustvarita popolno ljubezen, tisto brez sodb, kritik, posesivnosti, ljubosumja, itd. kajti oba sta v popolnem dopuščanju, da se lahko zgodi karkoli, ampak vedno vse v imenu ljubezni. Prave ljubezni ne obstajajo samo v pravljicah, pravo ljubezen lahko doživimo, če se le odpremo njeni veličini, zmeraj začenši pri sebi, seveda. LJUBI SE!

6. Naša prava družina so naši prijatelji

Duša si izbere družino v katero bo prišla, kar pa ne pomeni, da je v kakršnikoli povezavi z ostalimi člani družine. Seveda je recimo z vsaj enim, za ostale pa večkrat izgleda kot da so iz popolnoma drugega planeta. Vsi naši družinski člani so nači učitelji, naredijo nas močnejše in pripravljajo nas na naše poslanstvo. Ko otroci odrastejo živijo svoje življenje in lahko se zgodi, da ne čutijo nobene povezave do svojih družinskih članov, samo veliko hvaležnost in sočutje za vse, kar so skupaj preživeli. Prava družina postane tisti krog ljudi, ki jih ti izbereš sam kot odrasel človek. To so tisti ljudje s katerimi začutiš takojšno povezavo, podobnost in posledično ljubezen. In oni so tvoja prava družina, kajti šele oni so zares tisti, ki ti vedno stojijo ob strani, te ne obsojajo in te sprejemajo takšnega kot si. NAREDI SI SVOJO DRUŽINO!

7. Otroke dobimo v “najem”

Nobenega človeka si ne smemo lastiti, kajti rodi in umre se vsak sam in vsak sam hodi po poti čisto svojega življenja, svoboden in neodvisen. Vse kar spominja na posesivnost, ljubosumje, lastitev in podobno, ni ljubezen, ampak igra našega ega, ki hoče dobiti kar si želi, za vsako ceno. Isto velja tudi za otroke. Otroci so naši največji učitelji, prej so to člani primarne družine, bližnji, učitelji v šolah, ljudje na delu itd., ko pa pridejo otroci so prav oni tisti, ki nas učijo velikih stvari. Vsi današnji otroci so zvezdni otroci, poslani na Zemljo, da prinesejo ljubezen in mir. Otroci v materialno obsedenih družinah trpijo in stalno z uporništvom opozarjajo svoje starše, da so na popolnoma zgrešeni poti. Opazujte svoje otroke in zavedali se boste česa vsega so vas že naučili. Več jih moramo poslušati, objemati, jim dati pozornosti, še več vsega potrebujejo. In s tem ko dajemo njih, najemo tudi sebi, našim notranjim otrokom, ki tega niso imeli. S tem ko skrbiš za lastnega otroka, skrbiš za sebe, za svoja čustva in za svoje notranje potrebe.

DAJ OTROKOM MOČNE KORENINE IN KRILA, DA LAHKO ZLETIJO!

 

 
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji