Marija Košir

Ko smo na pravi poti

piše: Marija Košir
5. junij 2013    402 ogledov

GLAVNI POKAZATELJI, DA SMO NA PRAVI POTI

  • Lahkotnost, lepota,svetlost v duhu
  • Sprememba okolice do nas
  • ┼Żelje se izpolnjujejo

Z rastjo energije se vra─Źa ─Źutenje enega z vsem.

KAKO POSPEŠITI RAST  ENERGIJE

  1. Da bi spremenili odnos, svoj pogled na dolo─Źeno situacijo, moramo najprej spremeniti sebe. Da bi odpustili drugim, moramo spremeniti svoj pogled na dogajanje in spremeniti sebe. Odre─Źi se agresiji do drugih, jezi, sodbam.

  2. Ko imamo nizko raven energije, nas ┼żivljenje vle─Źe za seboj. Te─Źemo za njim, utrujeni, zadihani, onemogli. Ko dobivamo ve─Ź energije, te─Źemo vzporedno z njim. Ko se nam energijska raven dvigne na maksimum, te─Źemo pred njim, smo v resonanci z vsem, vse te─Źe v harmoniji, nimamo ve─Ź te┼żav!

  3. Sprejeti moramo vsako, ┼íe tako kaoti─Źno situacijo, v kateri smo se zna┼íli, kot del na┼íega na─Źrta. Sprejemanje, da nam je situacija dana z namenom. Sprejemanje, da smo sami vzrok za nastalo situacijo. Naj je situacija ┼íe tako bole─Źa, jo moramo sprejeti kot del na┼íega u─Źenja, kot sporo─Źilo, ki nam nekaj pripoveduje.┬á┬á ┬á ┬á ┬á ┬á

  4. Obdr┼żati se v harmoniji tudi v ─Źasu najve─Źjih preizku┼íenj. Verjeti v bo┼żanski namen.

  5. Vpra┼íamo se: ┬╗Zakaj me je prizadelo, zakaj se mi to dogaja, kaj mi pripovedujeÔÇŽ┬ź Nekdo nam nekaj vzame, ukrade, naj bo to denar, predmet, oseba- partner, posel, na┼í polo┼żaj itd. ─îe se nam to zgodi, smo verjetno pozabili na ljubezen, do te vzete stvari ali osebe. Postali smo odvisni od nje in nam je bilo potrebno, da smo jo izgubili. Nanjo smo bili navezani s posesivnostjo, ne z ljubeznijo.

  6. Odvisnost je ubijanje lastne mo─Źi. Ko postanemo odvisni od osebe, dela ideje, materialnih dobrin, se nam to odvzame. Odvisnost ustvarja podzavestno agresijo do vseh, ki bi nam objekt odvisnosti lahko vzeli.

  7. Sporo─Źila, da je potrebno nekaj spremeniti pridejo najprej preko drugih ljudi. Prizadenejo nas, odidejo, raz┼żalijo itd. ─îe ta sporo─Źila spregledamo, nimamo sposobnosti┬á┬ásprejemanja in odpu┼í─Źanja, potem se pojavi bolezen. Tudi ta nam govori, da je potrebno┬á┬ánekaj┬á spremeniti. ─îe niti bolezni ne sli┼íimo, za njo pride smrt

Da bi se odprli, za─Źutili in za┼żiveli Bo┼żansko, se moramo za nekaj ─Źasa odre─Źi ─Źlove┼íkemu!

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...