Marija Košir

Veliko lahko naredimo sami

piše: Marija Košir
24. julij 2013    220 ogledov

Metoda VUZ ( vzrok u─Źinek zapis ) na enostaven na─Źin odpravlja blokade na razli─Źnih ┼żivljenjskih podro─Źjih.Ko najdemo in odpravimo vzrok, se u─Źinek blokade izni─Źi in izbri┼íe zapis vsem preteklim , sedanjim in prihodnjim rodovom (kadar je zadeva karmi─Źna in prehaja iz roda v rod ).Postopek je enostaven, tako kot vse ostali postopki in metode , ki prihajajo Izvora vsega kar je.Poi┼í─Źemo si miren koti─Źek, kjer nas ni─Źne zmoti. Izklopimo vse zunanje motilce ( Mobitel, radio TV, ra─Źunalnik itd ), vdihnemo in izdihnemo, ter se zavestno odpremo pritoku Bo┼żanske energije (Prane) in Brezpogojni ljubezni.

Odpiram se pretoku energije skozi mene, da odstrani vse blokade.Ob─Źuti zemeljsko energijo, ─Źisto belo energijo,ki prihaja skozi stopala, po─Źasi polni stopala, dviga se dviga proti kolenoma, popolnoma se odpiram in oja─Źam pretok proti kolkom,Ta kristalna bela energija KAKOR FONTANA te─Źe po hrbtenici navzgor proti vratu, gre skozi vrat, ramena, glava se odpre kakor cvet in ta kristalno bela energija te─Źe skozi kakor fontana in po─Źisti vse energetske blokade, ki so se pojavile v tem procesu.In popolnoma se odpiram za to ─Źisto bo┼żansko energijo, ki priteka po─Źasi, kot da mi nekdo vliva ─Źisto teko─Źe zlato skozi glavo, vrat hrbtenico, vse ni┼żje in ni┼żje ┬áin povezuje z zemljo, raz┼íiri se skozi telo in vse moje telo postane kanal.In zavestno se odlo─Źim. Ja─Źam pretok energije in ko se odlo─Źite, ga oja─ŹateÔÇŽ Popolnoma se predajam Absolutu in odpiram se energiji, da te─Źe skozi meneÔÇŽNaj ljubezen do vsega postane na─Źin mojega ┼żivljenja moja sre─Źa, moja radostÔÇŽ Odpiram se da te─Źe skozi mene in prepu┼í─Źam seÔÇŽ ┼Żelja dajati mora biti mo─Źnej┼íe od prejematiÔÇŽ Ko energija te─Źe, se osvobaja┼í strahov, odpravlja┼í prepri─Źanja, postavlja┼í dru┼żinoÔÇŽ.

Da ste se zadeve osvobodili veste takrat, ko energija prosto ste─Źe skozi va┼íe telo. To se ob─Źuti kot ekstaza, ki je ni mogo─Źe ubesediti.Prepri─Źanja itd. najdete tako, da se svoje zavedanje ves ─Źas ohranjate na svojih ─Źutenjih. Ko vas nekaj zaboli, zaskrbi ali se pojavi kak┼íen drug neprijeten dra┼żljaj, je tukaj nekaj kar ni v skladu z va┼ío integriteto.Veliko lahko naredite sami. pri globoko zakoreninjenih zadevah pa je dobro poiskati pomo─Ź.Sami te┼żko prepoznamo odvisnosti, ki smo jih ┼że prinesli s boj v ┼żivljenje ali pa smo jih podedovali od prednikov. torej dru┼żinske karme, ki vle─Źejo iz roda v rod itd.

Smo v ─Źasu re┼íevanja kolektivne karme vsega ─Źlove┼ítva, kar nam omogo─Źa hitro in u─Źinkovito razre┼íevanje tudi osebne karme.Nerazre┼íljivo ne obstaja. Mo─Źna volja in vera v stvarstvo nam omogo─Źa razre┼íevanje vsega, na vseh nivoji, ─Źasovnih obdobjih, v vseh ┼żivljenjih in med ┼żivljenji.Vse kar bi se vam dozdevalo nerazre┼íljivo, temelji in se hrani s strahom. Najbolje je, da za─Źnete najprej odpravljati strahove, potem pa ┼íe vse tisto kar se skriva za njimi.

Jezusov rek: "Z Vero je mogo─Źe VSE!"Mogo─Źe je celo spreminjati usodo, se odvezati od kolektivne ali dru┼żinske karme, odkupiti za lastno ustvarjeno karmo in zahtevati nazaj vse svoje mo─Źi, ki so navadno raztresene vse naokrog.Metodo sem izoblikovala sama, ker je taka kot je meni najbli┼żja in z njo dosegam neverjetne u─Źinke.Vse kar po─Źnem na mojih obiskovalcih, sem najprej izkusila na sebi. Izku┼ínje mi omogo─Źajo globok vpogled v plasti energetskega polja in samo preko svoje izku┼ínje lahko prepoznam vzrok, ki ustvarja blokade.Vedno smo vodeni in vodniki nikoli ne zgre┼íijo smeri. Prepu┼í─Źam se Brezpogojni Ljubezni in Stvrastvu, dovolim ┼żivljenju, da neomejeno te─Źe skozme..

Vir: http://pranaterapija.blogspot.com/
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...