Barbara Klaus

Access Bars delavnice in znanost

9. april 2019    24 ogledov

Access Consciousness je vedno bolj prisoten s svojimi delavnicami in tretmaji različnih energijskih procesov v našem vsakdanjem življenju. Vedno več ljudi je že doživelo poseben občutek sprostitve, umirjenosti in bolj lahkotnega življenja po Bars tretmaju ali posebno lahkotnost in prožnost telesa po katerem od telesnih procesov. 

Včasih se tudi sprašujejo pa kaj je to in kako to deluje. Tudi znanstvenike je zanimalo in tako v zadnjih letih nastaja vse več študij in raziskav s tega področja. Nekatere so še v teku, veliko pa je tudi že objavljeno. Več bomo lahko sledili tudi na uradni strani Access Consciousnessa, a danes si lahko za pokušino pogledate samo enega od videov, ki ga najdete tudi na YouTube. 

https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR03o2rR7mhG4VsgZAu8jkZbrR56MMzuUdGn2SBVxyJU84gqP0838CPJWW0&app=desktop

Skratka z dotikom 32 točk na glavo se začno brisati stvari, ki smo jih nabirali skozi življenja, naše omejitve, vsadki, prepričanja... in mi se po tretmaju počutimo sproščeni, lahkotni in kot prerojeni. 

Zaradi tako dobrih učinkov in odzivov strank redno organiziram nove in nove  Access Bars delavnice, Tako bodo tudi ta konec tedna na voljo kar 2 delavnici ( v Hočah in v Lenartu, 13.4. in 14.4. ).

Ni vam treba verjeti ne meni, ne znanosti ne drugim. Najboljše je, da pridete na tretma ali delavnico in to enostavno preverite in doživite sami in se prepustite energijam procesov. 


Kako je lahko še boljše kot to?

če se želite prijaviti na katerokoli delavnico, si jo lahko izberete na: 
www.mojaizbirakreira.si 
ali direktno pokličete na 040730558. 

Veselim se spremeb in lahkotnosti, ki  jo lahko ustvarimo v svetu. 

Barbara 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...