Eva Pavlin

BREZPLAČNA MEDITACIJA: premagovanje stresa, strahu in skrbi

piše: Eva Pavlin
12. januar 2021    900 ogledov

Drage duhovne popotnice, dragi duhovni popotniki,

da prejmete BREZPLAČNO MEDITACIJO,  prosim POŠLJITE svoj e-poštni naslov, kamor vam lahko pošljem POVEZAVO do nje!

Podarjam vam meditacijo, ki v teh kritičnih časih še posebej pomaga premagovati STRAH, STRES, NAPETOST, TESNOBO, DEPRESIJO in OTOŽNOST. Zavedati se moramo, da ko nas je strah, k SEBI PRITEGUJEMO natančno tisto, ČESAR SE BOJIMO! Pomaga nam, da ostanemo čim bolj OSREDIŠČENI, UMIRJENI, notranje MOČNI, z MOČNO VERO, ZAUPANJEM in LJUBEZNIJO, da se vse ureja, kot se mora.

Priporočam, da jo poslušate 1x dnevno ali kar se da pogosto, saj vam nalaganje pozitivne kvantne energije pomaga VIŠATI VIBRACIJO in ZAVEDANJE ter jačati ODPORNOST in IMUNOST. Primerna je tako za začetnike kot tiste, ki so vajeni meditacij. 

Meditacijo izvajamo leže, kar pa ni pogoj. Je le najbolj primerno, da se ne ukvarjate s svojim telesom, temveč se popolnoma prepustite. Lahko se vmes tudi obrnete na stran, na trebuh ...

Prosim tudi, da se obvezno držite predpisanega protokola, kot sledi:

A. PRIPRAVA IN ZAKLJUČEK MEDITACIJE:

1. OBVEZNA ZAŠČITA: ko se duhovno odpiramo, se odpiramo vsem energijam, tudi negativnim, zato je zaščita, dokler smo v 3D – stanju dvojnosti – izrednega pomena. Želimo delati v energijsko varnem okolju.

Okrog sebe si zamišljajte STEBRE VALUJOČE SVETLOBE v barvah po svoji izbiri. Segajo navzgor v nebo in navzdol v Zemljo, kot čudovita bleščeča se, prosojna svetlobna ograja, ki vas neguje, ščiti, podpira in ljubi. Ta svetloba sije v vas in okrog vas gradi še ZAPREDEK/KOKON te svetlobe. Zaprosite svetlobna bitja iz najvišjega vira svetlobe in ljubezni, da zaprejo še vhod in izhod iz teh stebrov.

2. OBVEZNA PRIZEMLJITEV: da nas svetlobni mojstri lahko zdravijo, moramo svojo razpršeno energijo OSREDIŠČITI. To pomeni, da v mislih 3X vdihnemo svetlobo skozi telo navzdol, skozi podplate, kristalno smaragdno mrežo (naša elektromagnetna povezava s planetom), navzdol do kristalnega srca Matere Zemlje. S tem svojo svetlobo povezujemo z Zemljino in z ničimer drugim.

B. PO KONCU MEDITACIJE:

1. PONOVNO OBVEZNA ZAŠČITA in PRIZEMLJITEV (glej besedilo zgoraj)

2. SPIJTE OGROMNO VODE, da se nakopičena energija lepo porazdeli po telesu, da vas ne bi bolela glava. V taki meditaciji steče v vaše telo ogromno zdravilne energije, ki se lahko procesira še v naslednjih dneh. Nekateri to čutijo, drugi ne. Vse je v redu, vse je prav.

Namaste.

Eva Pavlin

e-pošta: eva.pavlin.inquantum@gmail.com 

Kaj pa ti praviš? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Zdenka
  komentiral 3 leto nazaj
Res je tako, z dvigovanjem lastne vibracije ne more nič slabega do nas. Če smo v dobrih energijah, oddajamo to svetlobo in je tudi naše okolje prijetno, veselo, radostno
Mojca
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala..v teh časih rabimo
Nalagam...