Eva Pavlin
Kvantno Hipno-Regresijsko Multidimenzijsko zdravljenje in Vodene Kvantne Meditacije

Eva Pavlin - Kvantno Hipno-Regresijsko Multidimenzijsko Zdravljenje in Vodene Kvantne Meditacije

1000 Ljubljana

36369 zahval     7956 ogledov

Eva Pavlin ob pomoči vrhunskih svetlobnih mojstrov iz najvišjih vibracijskih nivojev ( Stvarnik, Jezus, Buda, Marija, Quan Jin, nadangeli, angeli, Pater Pij, St. Germain, Merlin in drugi vnebovzeti mojstri, Plejadčani, Sirijci, Andromedanci, Arkturijci, delfini, vile, samorogi, ... ) že vrsto let uspešno izvaja zdravilne vodene KVANTNE MEDITACIJE, večinoma kanalizirane dr. Kenjiju Kumarju in še nekaterim vodilnim duhovnim učiteljem svetovnega nivoja.

Ta tip meditacij spada pod multidimenzijsko duhovno zdravljenje in nas varno popelje globoko v našo notranjost v stik s seboj, svojo Dušo in Vsem kar je. Globoko se sprostimo, lajšamo stres, nemoč ter ostale čustvene in telesne šibkosti. Več kvantne energije kot naložimo v svoje telo, prej zaživimo razbremenjeno, srečno, kreativno in izpolnjeno življenje. Tako zasebno, kot poslovno.

Z istimi duhovnimi mojstri sodeluje tudi pri INTUITIVNEMU KVANTNEM KARMIČNO - REGRESIJSKEMU SVETOVANJU IN ZDRAVLJENJU, ki tudi spada pod multidimenzijsko duhovno zdravljenje.

Rezultat tega je, da se v posamezniku sprožajo različne oblike samozdravljenja globokih čustvenih bremen od maternice dalje, travme zgodnjega otroštva, odraščanja, partnerskih in poslovnih odnosov  iz tega in številnih preteklih življenj, kot tudi izboljšanja stanj raznih fizičnih obolenj, ran in poškodb.

Z omenjenimi tehnikami in svojoodlično intuicijo v pogovoru najprej išče vzroke za nastale blokade, travme in zavore, ki jih posameznik nosi v sebi, saj šele z odpravo le-teh ( kar se odraža v brisanju iz celičnega zapisa posameznika, kot tudi možnosti po rodovni liniji ) lahko dosežemo zdravje in harmonijo duha in telesa. Šele ko vse to odpravljamo, lahko dvignemo svojo vibracijo in zavest, da zaživimo življenje, kot si ga želimo: srečno, izpolnjeno, razbremenjeno in polno ljubezni, brez izkoriščanja, zlorab, agresije, uklanjanja in ustrezanja drugim.

Tehnike, ki jih uporablja, uspešno negujejo in odpirajo prizadeto srce, odpravljajo strahove, žalosti, zamere, jezo, nesamozavest, občutek neljubljenosti in nesprejetosti, necenjenje, nevrednotenje in nesprejemanje sebe, rešujejo vzroke in vplive delovanja negativnih energij na posameznika ( magije, uroki, po rodu ) in negativna čustva sama.

Kvantna hipno-regreso terapija poleg naštetega omogoča tudi varen vpogled v številna pretekla življenja, ozaveščanje in odpravo negativnih delovanj in izkušenj, neznanih strahov in fobij, svetovanja kako naprej, kaj je naše poslanstvo, kako ga zaživeti, se odločati o svoji prihodnosti. 

Kot tudi, kako komunicirati z bitji iz višjih vibracijskih svetov ( pokojnimi, angeli, vodniki, mojstri, Stvarnikom ...)

Na ta način je mogoče pomagati tudi svojim otrokom, partnerjem, staršem, pokojnim in drugim ljubljenim, kot tudi živalim.

Vodene meditacije izvaja skupinsko ali na željo pod določenimi pogoji tudi individualno.

Intuitivno kvantno karmično-regresijsko svetovanje in zdravljenje pa izvaja izključno individualno.

 

~ OPOZORILO: Vodenih kvantnih meditacij z aktivacijami in Kvantnega karmično - regresijskega zdravljenja ne izvaja kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijsko zdravljenje in pripomoček k osebni in duhovni rasti.

Živeti v Brezpogojni Ljubezni

Živeti v Brezpogojni Ljubezni

15 inspiracij   36337 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 3
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Ivica
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala
NATALIJA
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala ❤
Teja
  komentiral 4 leto nazaj
Dobra stran danes bila v Monsu ...zanimiva izkusnja...

Pošlji sporočilo  |  Eva Pavlin - Kvantno Hipno-Regresijsko Multidimenzijsko Zdravljenje in Vodene Kvantne Meditacije

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...