Eva Pavlin

Čarobni Obisk pri Patru Piju

piše: Eva Pavlin
3. avgust 2018    117 ogledov

Pred par dnevi sem šla malo "na klepet" z dušo PATRA PIJA v njegovo kapelo v kapucinskem samostanu v Škofji Loki.
Ko je še živel na Zemlji, je imel uvide v stanje duše, sposobnost bilokacije ( biti na dveh mestih naenkrat ), sprožal je skrivnostne vonjave, ki so jih zaznali ljudje, potrebni poguma in kot najbolj pomembno, bil s svojim načinom duhovnega energijskega dela udeležen pri številnih ozdravljenjih. Njegovo balzamirano telo vsako leto obišče trume ljudi in na marsikoga zdravilne energije še delujejo.

Ker opravljam Kvantne hipno - regreso terapije, se mi je zgodilo, da se je v eni od njih pojavil tudi on. Ponudil je pomoč pri multidimenzijskem zdravljenju določene osebe, s katero sem takrat delala. Pomagal je tudi meni, ko sem obiskala bosanske piramide. Dal mi je točna navodila, kam v tunelih se moram dati, na katero količino zemeljskega sevanja, da mi je lahko intenzivneje pomagal.

Od takrat dalje občasno sodelujeva. Pomaga zdraviti nekatere ljudi, ki pridejo do mene, jih vodi v sanjah, molitvah in meditacijah. Kdor zna direktno komunicirati z njim, prejema konkretna navodila, odgovore na vprašanja...

Obenem mi je svetoval, naj ga obiščem v njegovi kapeli, kjer mi bo še nadalje pomagal ( sama sebi žal ne morem narediti take terapije kot jo drugim, saj ne morem biti v dveh različnih stanjih naenkrat ).

Ob odhodu sem fotografirala njegov kipec in glej, posnela sem njegov svetniški sij, ki z golimi očmi ni bil viden. Čarobno! Hvala, Pater Pij, za ta znak in potrditev O:) 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...