Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

Intuitivna astrološka napoved: kaj prinaša december?

piše: Uredništvo
6. december 2018    2812 ogledov

December prinaša novo vibracijo in priložnost, da naredimo zaključek leta 2018, ki je bilo kar naporno. Najpomembnejše, kar lahko naredite v tem mesecu, je, da upočasnite in si vzamete čas zase.

Vpliv retrogradnega Merkurja

Prva polovica decembra je pod vplivom retrogradnega Merkurja, ki se konča 6. decembra, zato se bomo po prvem tednu počutili veliko lažji in bolj pomirjeni s tem, kaj in kje smo.

Tudi komunikacija bo stekla, energije se bodo sprostile in laže bomo zadihali.

Prazna luna

Prazna luna s 6. na 7. december nam prinaša svežo sapico optimizma, zagona in navdiha. S to energijo nas mati Zemlja vabi, da se v sozvočju z njo resnično umirimo in se brez oklevanja predamo njenemu ritmu.

Namesto da poskušamo karkoli izsiliti, narediti na silo, potisniti in prebiti zid, nas ta energija vljudno prosi, da se prepustimo, zaupamo in dovolimo, da smo vodeni – brez pričakovanja, da bomo v prihodnjih tednih izvedeli, kaj ima za nas.

Mogoče bo ta proces trajal nekaj časa, mogoče ni pomembno, da vidimo stopnišče vnaprej – mogoče moramo samo nehati potiskati na silo, se zabijati v steno.

Čas je, da se seme okrepi

Tudi seme v tem času ne bo vzklilo, zdaj je namreč čas, da se okrepi. Vzklilo bo, ko bo primeren čas zanj.

Mogoče spomladi, mogoče poleti, mogoče čez nekaj let. Ko bo čas in niti sekunde prej – to je lahko zelo frustrirajoče, a takšen je zakon narave.

Portal 12/12

Portal 12/12 se odpre 12. decembra in nosi energijo napredne zavesti, možnosti uvidov in potovanja v druge dimenzije.

Na ta dan se nam okrepi svetlobno telo in potujemo v višja kraljestva zavedanja.

V tem času namenite veliko pozornosti svojim sanjam, meditaciji, opazovanju narave, sebe in vesolja – tako se boste podzavestno odprli energiji in sporočilom svoje duše – kaj je tisto, kar vam želi predati, sporočiti?

Zimski solsticij: 21. 12.

Zimski solsticij prinaša spremembo letnih časov in je najtemnejši dan v letu.

Sonce se pomakne v znamenje kozoroga, ki nas bo spodbujal, da se ozemljimo – da pridobimo bolj praktičen pogled na svet in življenje.

Dana nam bo možnost tudi uvideti, kako vzeti navdih in zamisel ter ju prenesti v svoje življenje, da bomo v njiju uživali na dolgi rok.

Energija kozoroga želi, da se dobre navade obdržijo, zato je to popoln čas, da zastavite cilje, naredite načrt ter razmislite o svojih novoletnih zaobljubah in letu, ki je pred vami.

Pred vami je idealen teden za obrede manifestacije – izkoristite ga!

Polna luna: 22. 12.

Ta mesec se popolno zaokroži z energijo polne lune, ki bo nastopila 22. decembra.

Ta polna luna bo izjemno senzitivna in čustvena, saj je zadnja pred vstopom v sezono mrkov.

Je odlična priložnost, da se zazremo v leto, ki se končuje, in pregledamo področje čustev in lekcije, ki jih je to prineslo – kaj smo se naučili, katera prepričanja uvideli? Kaj si želimo in kaj smo spustili?

Je popoln čas za čustveno in duhovno čiščenje ter negovanje sebe

Izkoristite energije decembra in se predajte refleksiji, užijte, kar ste spoznali v tem napornem letu. Poglejte, kaj je prineslo, kaj naučilo.

Vzemite si odmor in razmislite, pojdite na potovanje po letu, ki je minilo. Kaj je prineslo na področju:

  • odnosov?
  • kariere?
  • zdravja?

Kmalu bomo vstopili v januar in s tem v novo leto, ki je leto AKCIJE

Leto 2018 je bilo leto celjenja, zdravljenja in refleksije, imeli smo ogromno pomembnih retrogradnih gibanj in premikov (tudi osebno) in vesolje nas je izjemno spodbujalo, da se pomaknemo vase, zase.

Izkoristimo torej zadnji mesec tega leta za to, da počastimo to energijo. Ko se pomikamo skozi december, se bo ta energija pomnožila in resnično bomo lahko začutili, kako dolgo pot smo prehodili v letošnjem letu, kako smo zrasli, kaj spoznali.

Leto 2019 je leto AKCIJE in vse notranje delo, ki smo ga opravili v letošnjem letu, bomo lahko uporabili v materialnem in dejanskem svetu. To, kar smo letos gradili znotraj, bomo drugo leto udejanjili zunaj sebe in zasvetili! Zato izkoristite še zadnji mesec, ki vas intenzivno usmerja VASE, kmalu bo to notranje seme začelo kliti in rasti ter se udejanjati v širnem svetu!

Vir: foreverconscious.com
Kako se pa tebi zdi? 6
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Vojko
  komentiral 5 mesec nazaj
V Pričakovanju rezultatov....
Marjana
  komentiral 5 mesec nazaj
Hvala! Napotki odpirajo primerjalno osebno videnje,čutenje in udejanjanje z astrologijo in resnično začutiš pravo intuicijo ....občutke, ko duša v tebi...meni pošlje radost in opolnomočenje sebe...sem na pravi poti...zmorem. Hvala!
Otka
  komentiral 5 mesec nazaj
hvala
Irena
  komentiral 5 mesec nazaj
Hvala za napotke, ki so vedno dobrodošli in mi pomagajo skozi težke in lepe trenutke. Tako lažje zmorem vse, kar mi je nastavljeno oz. namenjeno. Hvala.
dana
  komentiral 5 mesec nazaj
hvala
Ida
  komentiral 5 mesec nazaj
Hvala,sem vesela za smernice,ki jih delite z menoj❤
Nalagam...