Juicy Manifestations, tao obrazna joga, obrazna lifting masaža

Diagnostika obraza in vplivi hormonov na naše življenje

piše: Lucija Tao
1. april 2021    12 ogledov

Vsak obraz govori svojo zgodbo. Na obrazu se vidi delovanje notranjih organov, stanje hormonov, ter kateri izmed 5 elementov (žensk oziroma 5 moških v tebi) je prižgan oziroma ugašen.

Diagnostika obraza je bila uporabljana za diagnosticiranje bolezni. Vsako področje obraza je zemljevid, ki nas popelje do notranjih organov. Prekomerna uporaba ali zloraba določenega čustva ali nekega telesnega dela lahko čez čas zahteva velik davek, saj ustvari bolezni, ko se telo zlomi. Obraz vse pove, vse pokaže ter o ničemer ne laže. Razkriva tudi našo spolno naravo, vključno z nivojem spolne energije, ki jo imamo na razpolago. Vsi vemo, da se nam nekateri obrazi zdijo privlačnejši in da vsi ne privlačimo vseh. Postavi se pred ogledalo in opazuj obliko ustnic, oči, obrvi, ušes. Opazuj partnerjev obraz, njegov izraz. Le kaj ti razkriva? Potrpežljivo opazuj in razkrivaj ter ne pozabi, da ima vsaka ženska in vsak moški skrivna orožja na obrazu in na svojem izrazu. Le uporabiti jih moramo ob pravem trenutku.

Vsaka naša misel in emocija, se spremeni v kemijo v telesu. Bolj ko treniramo žleze v glavi (epifizo, hipofizo, hipotalamus), bolj čutimo in slišimo svoje misli in emocije.

Iz obraza lahko razberemo delovanje hormonov in žlez.

Na primer: Rastni hormon je izjemno pomemben hormon za pomlajevanje. Če ga v našem telesu ni, potem nam pada koža in se mehča, mišice se nam ne obnavljajo. Če imamo v organizmu premalo rastnega hormona, nam začnejo notranji organi slabše delati, obolevati in se starati.

Oksitocin je hormon ljubezen, dobrega počutja, partnerstvo ter naravni antidepresiv. Če ti ga manjka, ne moreš imeti kakovostnih odnosov, orgazmov in razumeti drugih. Ljudje, ki nimajo empatije, nimajo oksitocina.

Melatonin je hormon zaščite. Če ga nimaš, ni rastnega hormona, antioksidantov v telesu in ti imunski sistem ne dela. Melatonin proizvedeš tako, da delaš jogo obraza in spiš med 21. in 2. uro zjutraj v popolni temi. Žleze začnejo delati tako, da jih prekrvaviš z vadbami.

Ščitnica je povezana s črevesjem, jetri in vnetji. Za ščitnico je pomembna prava in protivnetna hrana, emocionalno pa, da izgovoriš svoje potrebe in svojo resnico. Istočasno pa, če nimaš v dobrem stanju vratne mišice platyzme, potem ščitnica ni prekrvavljena in zaradi tega do nje ne pridejo kisik in hranila.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...