Juicy Manifestations
tao obrazna joga, obrazna lifting masaža

0 zahval     54 ogledov

Moje ime je Lucija. Sem licencirana inštruktorica Tao obrazne joge (Power brain joga & Juicy face lifting) in Sočna zlata ženska (Juicy golden woman /Tao woman lifting) by Savina Atai & Mantak Chia ter licencirana izvajalka Juicy face lifting massage by Savina Atai & Sandra Laznik.

Dobro počutje, lepi odnosi so rezultat delovanja tvojih žlez in hormonskega sistema oziroma tvoje vibracije. Ko prižgemo žleze v glavi in aktiviramo svoj hormonski sistem pride vse do nas (zdravje, ljubezen, obilje, lepi medsebojni odnosi, uspeh, denar…). Z različnimi tehnikami prižgemo naše hormone in žleze v glavi; kot so joga obraza, dihalne tehnike, joni kristalna jajčka, vadbe za krepitev mišic medeničnega dna, superživila, masaža prsi, samomasaže, manifestacijske tehnike, desenzitacija travm z obrazno jogo, prižig 5 žensk v tebi in 5 moških supermoči itd.

Žleze v glavi (hipotalamus, hipofiza in epifiza) regulirajo in proizvajajo večino naših hormonov. Na primer kortizol povzroča vnetja v telesu, neravnovesje spolnih hormonov razne zdravstvene teža in tudi težave z zanositvijo. Med drugim je oksitocin hormon ljubezni, ki nam pomaga, da stresni hormon kortizol ne naredi škode telesu. Hormonsko ravnovesje je pomembno za naše zdravje in počutje ter vpliva na naša čustva.

Poučujem Power brain tao jogo za moške (aktiviranje hormonov in žlez v glavi, osvobajanje travm in zavestno manifestiranje). Power brain tao joga je sestavljena iz vaj, ki trenirajo naše obrazne, lobanjske in vratne mišice ter prekrvavijo možgane in nam vračajo moč, fokus, energijo, libido itd.

Poučuje tudi Juicy face lifting za ženske, ki je sestavljen iz vaj za obrazne, lobanjske in vratne mišice na podlagi menstrualnega cikla žensk; kako do hormonskega ravnovesja ter kako postati magnetična in zadovoljna ženska. 

Izvajam individualno prilagojen program vaj, e-svetovanja, diagnostiko, osebni program prehrane/superživil itd. Izvajam tudi Spa tretma, s sprostitveno masažo ter treningom obraznih mišic. Za vsakega, ki se želi razvajati, sprostiti in okrepiti obrazne mišice.

"Dajmo sebi in drugim ljubezen!"

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Juicy Manifestations

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...