Tatjana Trajkovska

ECO MEDITACIJA za globoko sprostitev

2. maj 2021    11 ogledov

Pozdravljeni !

Pišem vam, da vas obdarim z novo meditacijo, ki sem jo posnela.:) Res je nekaj posebnega.

Tisti, ki me malo bolje poznate ali ste že sodelovali z menoj, veste, da izjemno rada raziskujem naše globine, potenciale, naravne tehnike zdravljenja, zmanjševanja stresa, izgorelosti. Zanima me vse, kar nas polni, radosti, revitalizira, zdravi, ohranja žive, umirjene in v ravnovesju.

Tako mi je v začetku tega leta prišla v roke knjiga dr. Dawson Church-a z naslovom Bliss Brain. Opisuje neverjetne učinke meditacije in raznih tehnik naravnega zdravljenja, ki vplivajo na zmanjšanje stresa, globoko sprostitev in aktiviranje mnogih zdravilnih procesov v telesu. V njej so opisane tudi študije, ki so jih delali medtem, ko so preizkušali učinke raznih tehnik.

Skratka, ta izjemni gospod, je razvil eno posebno tehniko meditacije, ki jo je poimenoval Eco meditacija – v njej je namreč povezal mnogo zdravilnih tehnik.  Z njo pove, da že v nekaj minutah v naših možganih dosežemo izjemno sprostitev. Pa ne samo to, z njo aktiviramo tudi srčno koherenco. Sama jo izvajam redno sedaj že 2 meseca in sem resnično navdušena. :))

Pred kakim mesecem dni, sem posnela malo prirejeno različico meditacije v slovenski verziji tudi za vse moje udeleženke 3 mesečnih online programov Aktivirajmo notranjo moč in Ljubezen do sebe. Mnoge med njimi so navdušene.

Nekatere od udeleženk, ki so imele prej težave s spanjem, sedaj ob tej meditaciji zvečer dobro zaspijo in spijo globoko.  Spet druge sporočajo, da opažajo že po nekaj tednih rednega izvajanja, da so bolj umirjene, manj reaktivne na zunanje neprijetne dražljaje...

Skratka, odločila sem se, da jo posnamem še v novi verziji za vse vas. Kot moje darilo vam, da me spremljate in v spodbudo, da gremo lažje skozi te čase polne izzivov.

Tukaj je link na ECO meditacijo - https://tatjanatrajkovska.eu/eco-meditacija/
 
Moje priporočilo vam je, da daste tej meditaciji čas, da ji prisluhnete večkrat, po možnosti 1 x na dan, Dawson Church predlaga celo 2x, torej zjutraj in zvečer, za najhitrejše in globoke učinke.

In potem mi čez kak mesec sporočite, kako deluje na vas. :) Vesela bom vašega sporočila in odzivov.

V spodnjem videu pa najdete posnetek online srečanja Ko se srca prebujajo in povezujejo. V njem boste lahko slišali več o tej meditaciji, o moči srca, srčno možganski koherenci...

https://www.youtube.com/watch?v=I91BFZ8TS80

Bodite lepo in naredite si dneve čim bolj mirne in prijazne do vas.

Vas objemam,

Tatjana Trajkovska, holistična zdravnica in mentorica na poti naravnega zdravljenja

Vir: Dr. Dawson Church: Bliss Brain
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...