Urška Trampuš

Iščeš princa? Postani prej princesa!

10. oktober 2016    356 ogledov

“Princ poljubi princeso in skupaj živita srečna do konca svojih živih dni”. Poznamo te srečne konce, je tako? Ti konci so nam naježili kožo, postavili so nas v drugo realnost, v svet pravljic, kjer menda princi še živijo, princese pa so srečne in zadovoljne.

Ali je res, da pravljice ne obstajajo? kot punčka nisem verjela vanje, zdele so se mi preveč lepe, kar vsi so bili vsi srečni in veseli, sama pa sem se zavedala, da je na svetu zares ogromno nesrečnih ljudi. Danes pa ni tako, verjamem v pravljice, še več, živim svojo pravljico, s princem in celo vojsko podpornikov ob strani, v vili sredi gozda, kjer se pogovarjam z drevesi in metuljčki, kjer mi ptice prinašajo sporočila in potok snuje mojo zgodbo v prelepo svetlobo. 

Naša domišljija mora postati neskončna in moramo se začeti zavedati moči, ki jo nosimo v sebi. Zmožni smo si ustvariti pravljice in živeti kot princi in princese, ampak prvo pravilo je, da se očistimo vseh negativnih emocij in vplivov, ki so iz nas naredili kepo strahu – človeka, ki ne verjame v srečne konce, godrnjavčka, nikoli zadovoljnega, hrepenečega po materialnostih,… praznega in obupanega posameznika, izgubljenega v svetu, kjer vladajo temne sile! Svetloba je še vedno zmagala in verjemite mi, da bo tudi tokrat! Začnite verjeti v to! 

Prvo moramo svetlobo najti v sebi in se rešiti vse teme. Princesa je tista lepotica, ki jo vodi prijaznost, sočutje in brezpogojna ljubezen do princa. Četudi ga mogoče še ne pozna, verjame v njuno ljubezen in nikoli ni verjela besedam tistih, ki so govorili, da ljubezen živi samo v pravljicah. Verjela je v tisto, kar je čutila in za vedno nosila v sebi. Tistega ji niso pobrale nobene temne sile, premočno je in preveč polno vseh čudovitih emocij.

Princesa je čutna, nežna sama s seboj, rada se ima in ve, da je lepa, takšna kakršna je. Radi se uredi in lepo obleče, rada je opažena in vedno nasmejana. Rada se ima in privošči si samo najboljše, ampak tudi ona sanja o princu…in obenem pridno dela na sebi!   

Ampak saj vemo kako je s temi našimi princi – v veliki meri je vse odvisno od nas žensk. Najlažje je reči, “ah, z njim ne bom nikoli srečna”! S tem se spremenite v vlogo žrtve, nekako obupate nad tem, kar imate, brez, da bi se zavedali, da je tisto, kar imate v tem trenutku največ kar lahko dobite, glede na situacijo, ki jo kažete svetu. Kaj to pomeni? Energijsko se podobni ljudje privlačijo in ostajajo skupaj, ker rešujejo iste karmične zadeve in samo tako jih lahko rešijo, samo skupaj, z vztrajanjem, dobro voljo in veliko mero potrpežljivosti in ljubezni.

Najlažje je vržti puško v koruzo, obupati in se ločiti. Danes to vsi počnejo. Zakaj vendar? Zakaj ne bi raje vztrajali, iz sebe naredili kar največ, in to prav s partnerjem, ki ga imate. Vaš velik učitelj je in samo z njim lahko ozavestite določene probleme, strahove ali negativne emocije, ki jih nosite v sebi.

Večkrat slišim (tudi sama se to rada govorila) kako nezadovoljne so ženske s svojimi moškimi, kako utrudljivo je celo razmerje in koliko časa morajo posvetiti svojim moškjim. Ponovila se bom, vse iz razloga. Takšnega partnerja ste si zaslužili in prav z njim lahko skupaj rastete, četudi boste en dan odšli, mogoče za vedno, in njega pustili zadaj. Mogoče bo res napočil ta trenutek, ampak takrat bo jasno, da ste vi poskusile vse, da ste same zrasle, on pa je ostal tam zadaj, napredka ni čutil, niti si ga ni želel in čas je, da mu to pokaže neka tretja oseba. To sedaj ni več vaše delo. Vi ste probleme reševali z ljubeznijo, on z slabo voljo in uporom. Nikjer ne piše, da morate vztrajati v nevzdržnih razmerah, samo prav je, da preden karkoli naredite, pomislite kakšno sporočilo ima vse skupaj za vas in ali ste rešili, kar ste imeli za ozavestiti… Ker če ne, vas vsekakor čaka precej podoben partner s katerim bo mogeče še težje (četudi na začetku lepo – saj vemo kako je s tem) karkoli rešiti.

Ja, drage dame, prvo morate ve postati princese in potem bo prišel princ. Mogoče že čaka, nikoli se ne ve, ampak čaka zato, ker ste ve energijsko še premalo očiščene, ker morate rešiti še par zadevic preden si zaslužite tisto popolno ljubezen. 

In če tako pogledaš je vsako partnerstvo ena velika šola. Velike napredke v duhovni rasti lahko dosežemo prav v partnerstvu, vedno je potrebno sklepati kompromise in bolj kot vse, živeti skupaj in delovati kot eno. Preden torej greš na pot iskanja idealnega partnerja se vedno vprašaj koliko idealna si sama in koliko si rešila svojo dušo vseh spominov, ki jih pridno nosiš s sabo. Očiščeni spomini – lepa energija – privlači podobno – zato pozor, princeska, dobiš samo tisto, kar kažeš svetu navzven in navznoter. 

Isto velja za moške, ki vneto in obupano iščejo svojo princesko. Postanite princi, prebudite se iz sanj, očistite se, rešite svojo dušo in princesa bo prišla. Zagotovljeno!

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...