Lu Ka

Kaj je strukturirana voda? In kako jo pripraviti v 30 minutah ali manj?

piše: Lu Ka
8. april 2021    240 ogledov

»Tam, kjer imamo v telesu strukturirano vodo, je skoraj nemogoče, da bi zboleli.« Drunvalo Melchizedek, marec 2021 – To je morda sicer znanstveno še nedokazana trditev, a zadnja desetletja se vedno bolj ugotavlja, da je nekaj na temu. Pri strukturirani vodi so molekule povezane med seboj v skupke, ki imajo na zunanji orbiti tri dodatne elektrone. Le-ti se vrtijo v obratni smeri urinega kazalca, kar spominja na vrtenje Merkabe. Energijsko pa to pomeni, da je ta voda elektro-magnetno bolj polna in pozitivno vpliva na vezavo drugih hranilnih snovi. Takšna voda se tudi lahko giblje skozi celične membrane in prehranjuje telo. V primerjavi z nestrukturirano vodo (rečemo ji tudi vezana voda), ki je vezana na druge molekularne snovi, se le-ta ne more prosto gibati med celičnimi membranami.

Prednosti strukturirane vode:
– pomaga dvigniti raven energije
– pomaga izboljšati prebavo
– ima encime, ki pomagajo pri absorpciji hranil
– pomaga povečati koncentracijo
– pomaga pri mišičnih kontrakcijah
– pomaga pri dvigu razpoloženja, spancu
– pomaga pri visokemu krvnemu tlaku

Eksperimenti po celem svetu so dokazali, da voda shranjuje spomin iz okolice, ne da bi spremenila svojo molekularno strukturo. To tudi pomeni, da je spomin vode skoraj bolj pomemben, kot molekularna struktura. Spomin se shranjuje kot na elektro-magnetni trak. Na primer, ko je voda v temi, voda to ve. Ko je voda izpostavljena svetlobi, voda prav tako ve.

Voda deluje kot računalnik planeta, in shranjuje informacije iz celega planeta. Vodo, katero pijemo, ima informacije o celotni zgodovini človeštva. Prav tako, spomnimo se, da je vsa voda prišla iz vesolja. Kar pomeni, da ima spomin svoje celotne poti iz vesolja do nas.

Voda, ki jo dobimo iz vodovoda je zaradi zmanjšanega gibanja in odsotnosti naravnega okolja izčrpana. Prav tako ji primanjkuje biofotonov. Če vodi primanjkuje povezovalnih klastrov, bo imela tudi manjšo sposobnost shranjevanja in prenosa hranilnih snovi v telesu.

Eden od razlogov, zakaj se staramo in zakaj zbolimo
Zaradi dehidracije celic in neabsorpcije vode, pride do prehitrega staranja. To še pospešijo drugi dejavniki, kot so procesirana hrana in nekvaliteten zrak ter pomanjkanje gibanja. S strukturirano vodo se pospeši medcelična komunikacija, tkiva postanejo alkalna in s tem se zmanjša možnost nastanka bolezni.

Obstaja več načinov, kako vodo ponovno obogatimo oziroma oživimo. Takšni vodi rečeno strukturirana voda 

LEMURIJSKA TEHNOLOGIJA
Eden od načinov je uporaba Atlantsko/Lemurijske tehnologije (Lemurian Tools), katere je Drunvalo Melchizedek večkrat omenjal in jih tudi osebno uporablja. Trenutno so še na poti k nam v Slovenijo, a jih bomo kmalu imeli v ponudbi. Za enkrat pa prilagamo povezavo: https://lemurianhealingtools.com/
Z uporabo lemurijskih harmonizatorjev je možno vodo strukturirati praktično takoj. (Več o tem v enem od prihodnjih člankov.)

 

Drug način je z uporabo ŠUNGITA

Danes smo vsi malo bolj zaskrbljeni zaradi porasta elektromagnetnega sevanja. In ena od naravnih zaščit pred negativnim sevanjem je šungit. Kljub trditvam vlade in industrije o “neobstoju tveganja za zdravje” mnogi od nas iščemo rešitve, kako bi zaščitil svoje zdravje in vode v našem telesu.

Voda, prečiščena s šungitom, se pije že zelo dolgo v Rusiji. Šungitna voda je tam slavna po svoji čistosti in zdravilnosti. Na primer, pitje vode s šungitom dokazano naredi vodo strukturirano in spremeni tkiva v telesu v alkalno osnovo. In bolj, kot je voda strukturirana, bolj urejene informacije lahko prenaša med celicami. Voda, ki bi jo pa dobili direktno iz pipe, pa je nestrukturirana in neživa.

V kolikor želite izvedeti več, smo za vas našli naslednje video posnetke na Youtube-u, sicer v angleščini:

Water, Cells, and Life | Dr. Gerald Pollack

The Fourth Phase of Water: Dr. Gerald Pollack

Structured Water Effects on Blood

Structured Water Muscle Test

SHUNGITE WATER vs SHUNGITE ENERGIZED WATER 

 

Kako pripraviti strukturirano vodo s šungitom?
Pripravite steklenico ali vrč – mi uporabljamo MIRON ultravijolično steklo, ki strukturirano vodo še dodatno zaščiti, 
 

ali pa BAKRENE steklenice
 Vzemite ŠUNGIT – šungitne kosmiče, brušen šungit, ali šungitni trikotnik, operite z vodo in vstavite v steklenico ali vrč ali kozarec.
 Dodajte vodo iz pipe ali plastenke, katero želite spremeniti v strukturirano.
Počakajte vsaj 30 minut.

Naredite test z zavezanimi očmi:
– naj vam nekdo da za poizkusiti vodo iz vodovoda, in strukturirano vodo pripravljene s šungitom
– opazite razliko?

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...