Urška Trampuš

Kaj nam sporočajo naše gube?

28. september 2016    4206 ogledov

Ste vedeli, da ima prav vsaka majhna sitnost vzroke čustvene narave? Lahko je to celulit, odvečna teža, mozolji, gube, nabiranje maščobe zgolj na enem delu telesa, težave z vidom, sluhom itd.

Prav vse ima svoje sporočilo! Naše telo je pravi zemljevid, ki ves čas sporoča. Poglejmo, kaj pravijo vaše gubice.

1. Črte skrbi: kadar nas skrbi, nagubamo čelo, vzrok za skrb je strah.

2. Težave z ledvicami: vzrok je znova strah.

3. Slabo delovanje vranice: vzrok čustvene narave, strahovi in obsedenost.

4. Nagnjenost k alergijam ali težave v spolnosti: vzrok so težave z žensko osebo v družini. Na koga ste alergični?

5. Težave z vidom, zaradi katerega mučimo oči: vzrok je, da smo dolgo gledali nekaj, kar nam ni bilo všeč (kadar ima otrok očala, je to prvi znak, da v družini opazuje situacijo, ki mu ni všeč, kadar pa ima otrok kronično vnetje ušes, je to znak, da doma posluša nekaj, kar mu ni všeč, precej verjetno posluša nesoglasja med staršema).

6. Vrečke pod očmi imajo več vzrokov: zadrževanje vode ali slabo delovanje ledvic, slaba cirkulacija, dehidriranost celega telesa, težave s starši, strahovi iz otroštva, zadrževanje negativnih čustev itd.

7. Težave s sinusi ali prebavo (v primeru mozoljev ali drugih neprijetnosti): vzrok so zastarani vzorci, povezani s starši, dogodki iz preteklosti. Kdor ima težave s prebavo, nečesa ne more sprejeti, opustiti ali ljudem odpustiti. Težave s sinusi pomenijo nesoglasja z osebo nasprotnega spola iz primarne družine, večkrat pa je to kar mama.

8. Rdeč nos ali rdeči lišaji na tem področju nakazujejo na težave s srcem in srčno čakro. Rdeč nos je značilen za občutljive ljudi, ki radi malo več popijejo. Takšni ljudje so v življenju doživeli velika razočaranja, imajo rano na srčku.

9. Šibek reproduktivni sistem, slab imunski sistem: vzrok so negativna čustva in pomanjkanje ljubezni, tudi do sebe.

10. Smejalne gube včasih res nakazujejo na osebo, ki se veliko smeje, a večkrat pomeni, da žaluje. To so gube žalosti ob izgubi in pomanjkanju ljubezni, pozornosti od osebe, ki ste jo izgubili.

11. Te gube imajo večkrat kadilci, ni pa nujno. Vzroki za te gube se skrivajo v spolni čakri in težavah z njo. Torej, zatrta kreativnost, premalo ljubezni do lastnega telesa, taka oseba večkrat ne pozna užitka, ki ga lahko ponudi lastno telo, slabi odnosi z bližnjimi itd.

12. Herpesi in drugi izrastki na ustnicah imajo več pomenov. Lahko imate bakterije v črevesju, slabo cirkulacijo ali kronične težave s prebavo. Naša usta predstavljajo začetek naše prebave. Česa točno še niste 'prebavili' v življenju?

13. Dvojna brada: težave s ščitnico! Grlena čakra. Česa niste povedali, pa bi morali? Jezo na kaj/koga zadržujete v sebi? Taki ljudje imajo občutek, da so bili ponižani in da jih drugi ne poslušajo. Sprašujejo se, kdaj bodo oni na vrsti.

14. Povišan holestorol. Vzrok za to je strah pred radostjo. Vsi kanali radosti so namreč zaprti.

15. Žila, ki izstopa na tem področju: visok krvni pritisk, ki je posledica strahu in jeze.

16. Tukaj se prav tako kažejo naša čustva, tudi žalovanje, frustracija. Oseba s tako gubo na bradi pa ima veliko potrebo po spolnosti in je večkrat odličen ljubimec.

Poglejte se v ogledalo in se preberite!

Kaj pa ti praviš? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Uroš
  komentiral 1 leto nazaj
Dobro bi bilo celo fotko dat gor

https://freyaluna.co.uk/how-to-read-your-lines-wrinkles
Nalagam...