Mojca Koprivnikar

Kako staro pustiti za seboj in vstopiti v Novo (5D) zavest?

9. oktober 2020    892 ogledov

Edina stalnica v življenju je sprememba. Nikoli nič ne ostane enako. Če si prizadevamo za to, da bi stvari ohranjali enake, bo slej ali prej prišlo do težav, kajti življenje podpira napredek. Nezadovoljstvo, neizpolnjenost, izčrpanost, ponavljajoči se odnosi in situacije, zmeda, odpor … Vse to že sporoča, da je čas za spremembo. Odprite se toku sprememb, ki so pred nami …

In čas pred nami bo neizbežno prinesel spremembe – stara paradigma, v kateri smo živeli dolgo časa, se poslavlja, rojeva se nova zavest. To seveda pomeni, da se bomo morali spremeniti tudi mi kot posamezniki in pustiti staro za seboj. Te spremembe v resnici dolgoročno obetajo lepe stvari, če se bomo tako odločili.

Odločite se za srečo

Odločite se za novo zavest, ki vas lahko popelje v izpolnjenost, do sreče, v neodvisnost in vam prinese neverjeten napredek. A največji napredek se bo zgodil, ko boste spoznali, da je najnaprednejša tehnologija ZNOTRAJ VAS, in ne zunaj. Ta zunaj je namreč popolna iluzija, ki človeka zaustavlja, da bi našel svojo notranjo.

Kajti v osnovi je vse 'samo' zavest/energija, vi samo zavest/energija, ki svobodno potuje po življenju. VI SAMI STE UPRAVLJAVCI te zavesti, nihče drug (vse drugo je iluzija, o kateri so nas 'le' prepričali). Vendar če želimo svojo notranjo moč zares začutiti, moramo prej preobraziti svoje mentalne in čustvene vzorce ter prepričanja, ki nas omejujejo in ovirajo, da to v polnosti začutimo in začnemo živeti. Zato vam je na voljo tudi metoda Energijske transformacijske individualne seanse iz Laluna Angelske Akademije, s katero lahko prekinete začarane kroge in se dvignete po spirali navzgor.

Vašo energijo in to, kaj se vam dogaja v življenju, kakšne odnose imate, določajo vaše misli, čustva, občutki, ki so energija. In ko torej začnete spreminjati te, se vam odpre neskončen potencial za spreminjanje svojega življenja, v želeno smer seveda.  Odkrivati začnete, kdo zares ste, kaj si zares želite, kakšne odnose, s kom, kakšno je vaše poslanstvo in namen, kaj vas vodi k sreči in zadovoljstvu, prepoznate, komu ali čemu reči 'da' in komu ali čemu 'ne'. Postanete lahko bolj celoviti, notranje močni in bolj lahkotno sledite hrepenenjem srca in klicu duše, kar je tudi namen nove dobe in nove zavesti.

Odločite se za novo zavest. Odločite se za srečo. Preobrazite tisto, česar si več ne želite v življenju in vam ne služi več (bodisi obremenjujoča čustva, misli, prepričanja, blokade, odnose …), ter odprite vrata novemu.

Pri čem vam lahko pomaga metoda energijske transformacijske seanse?

  • pri razreševanju omejujočih in obremenjujočih čustev, misli in prepričanj,
  • pri razreševanju odnosov vseh vrst,
  • pri negi notranjega otroka in razreševanju družinskih vzorcev,
  • pri odkrivanju poslanstva in namena,
  • pri dvigovanju vibracije,
  • pri doseganju občutka miru,
  • pri poglobljenem delu na sebi in dvigovanju po spirali navzgor,
  • pri tem, da se priklopite na svojo notranjo duhovno 'tehnologijo'
  • pri povezovanju z angeli, duhovnimi vodniki …

Vabljeni na individualno energijsko transformacijsko seanso (terapijo), ki je sestavljena iz tehnik osebne rasti (vizualizacije, dihalne vaje, vaje za sproščanje …), angelskega posredovanja in vodenja, eternal light ® healinga ter iz mojih 15-letnih izkušenj pri delu na sebi in raziskovanja življenja. Seansa (terapija) je seveda individualno prilagojena vam.

Priporočajo se vsaj trije obiski, vendar to ni pogoj. Če sami začutite, da bi vam ustrezal zgolj en obisk ali dva, je seveda tako prav!

Prvim trem, ki se boste javili in odločili za tri seanse (terapije), boste tretjo dobili podarjeno.

Rezervirajte svoj termin na: lalunaangelacademy@gmail.com ali na 051 305 224

Več informaciji tudi na: https://mojcakoprivnikar.si/

Prav tako vas vljudno vabim na tri izjemne dogodke:

Povezava z vodniki Vodnarjeve dobe (meditacija), ki bo 21. 10. ob 18. uri (*predvidoma prek spleta).

Kako zaživeti svoje poslanstvo? Korak naprej. Delavnica z nadangelom Gabrielom, ki bo 7. 11. od 11. do 14. ure (*predvidoma prek spleta).

Kaj mi sporoča Višji jaz. Delavnica z nadangelm Jofielom, ki bo 18. 10. od 11. do 14. ure (predvidoma v živo, v Ljubljani).

Mojca Koprivnikar

Laluna Akademija

*OPOMBA: Enegijska transformativna seasna ne spada pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči (ali v Sloveniji uradno priznane oblike pomoči). Gre za alternativno obliko, ki ne nadomešča tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Za obisk svetovanja oz. seanse vsak posameznik v  popolnosti sam prevzema odgovornost.*

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...