Laluna
Angelska Akademija

Laluna, izobraževanje in svetovanje, Mojca Koprivnikar s.p.

Njegoševa cesta 19b
1000 Ljubljana

3 zahval     671 ogledov

Laluna Angelska Akademija (akademija dobrega počutja) vam ponuja različna orodja, s katerimi lahko dosežete visoko raven dobrega počutja, notranjega miru in pozitivne naravnanosti na vseh področjih vašega življenja. Ponujamo različne terapije, svetovanje, delavnice, alternativne metode, ki vas bodo opremile z znanji in veščinami za spoprijemanje z življenjskimi izzivi na vseh področjih. Delamo tako z odraslimi kot otroki. Prav otroci pa so tisti, ki v teh časih potrebujejo še posebno podporo in drugačne pristope dela. Z delavnicami in podporo, ki jo ponujamo, bodo otroci pri nas tega deležni.

Kaj pri nas prejmete?

Orodja za novo dobo

- Dvignite svojo vibracijo in se uskladite z energijo Srca in Duše z Angelskimi delavnicami, individualnim srečanjem, angelskim readingom ali angelsko meditacijo.

- Sprostite se in sebi ter svojemu telesu privoščite odklop - osvobodite se stresa, napetosti in spustite bremena s pomočjo  Profesionalne sprostitvene terapije po SNHS.

- Privoščite si osebno in duhovno celostno rast z Eternal Light Healingom.

- Pripeljite svoje otroke v Tempelj visoke vibracije in jih opremite z novimi življenjskimi veščinami.

Mojca Koprivnikar, certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), profesionalna, sprostitvena terapevtka po SNHS (School of Natural Health Science), Eternal Light Healer® in vzgojiteljica predšolskih otrok.

Kontakt: 051 305 224
E-Pošta: mojca.koprivnikar@gmail.com

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Laluna, izobraževanje in svetovanje, Mojca Koprivnikar s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...