Laluna Akademija
Za osebno in duhovno rast

Laluna, izobraževanje in svetovanje, Mojca Koprivnikar s.p.

Njegoševa cesta 19b
1000 Ljubljana

4 zahval     2478 ogledov

Laluna Akdemija/Mojca Koprivnikar nudi:

TRANSPERSONALNO HIPNOTERAPIJO
Transpersonalna hipnoterapije je uspešna in preizkušena metoda dela na sebi. Metoda je mednarodno uveljavljena. Transpersonalne pristope so pri svojem delu uporabljale mnoge avtoriteta na področju psihologije. S transpersonalno hipnoterapijo naslavljamo in končno razrešujemo (podzavestne) vsebine, ki posamezniku povzročajo različne težave: travme in čustvene rane iz otroštva in preteklosti, vedenjsko-mentalne in čustvene vzorce, energije iz preteklih življenj itn.. Potrebno je podariti, da gre za metodo, ki je v osnovi prijetna, a intenzivna. V procesih transpersonalne hipnoterapije se posameznik, v prijetno sproščenem stanju poveže s svojo najglobljo esenco, podzavestjo in nezavednim, gre za stanje, ki je človeški psiho najbolj naravno. Skozi procese se posameznik tako lahkotno osvobaja bremen, postaja umirjen ter stopa vse bolj v stik s svojo avtentično življenjsko potjo in s seboj.

Certifikat transpersonalne hipnoterapevtke sem prejela pri priznanem Inštitutu za Transpersonalno psihologijo in hipnoterapijo in iz Združenih držav Amerike, ki deluje že od leta 1990. Prav tako sem se izobrazila iz hipnoze.

SOMATSKA HIPNOTERAPIJA
Somatska hipnoterapija je v telo usmerjena metoda dela na sebi. Osredotoča se na somatske pristope in samoregulacijo čustev oz. čustvenih stanj. Njen fokus je predvsem na povezavi med telesom, dihom, umom in čustvi. Somatska hipnoterapija naslavlja izvor težav in stisk preko telesa in njegovih odzivov.

Velja vodilo, da je naše fizično telo zemljevid naših podzavestnih vsebin, potlačenih čustev, občutkov, travm, strahov itn. Ker se izvaja s pomočjo hipnoze, velja za intenzivnejšo terapijo.

UČINKOVITA JE pri obravnavi potlačenih čustev, travm, strahov, tesnobi in drugih čustvenih stiskah ter odlična za učenje obvladovanja in upravljanja s stresom.

Metoda PODEDOVANA DRUŽINSKA TRAVMA (Mark Wolynn)
Priznan terapevt in avtor knjige Podedovana družinska travma (It didn t start with you), je preko svojih več-letnih terapevtskih izkušenj zasnoval posebno metodo dela s predniki. Gre za način dela, s katerim prepoznavamo in razrešujemo travme naših prednikov, ki so se prenesla na nas in se osvobajamo preteklosti. Metodo vključujem v hipnoterapije, ki jih izvajam.

Intuitive skills treningi
Upravljanje s stresom ter razvijanje intuitivnih darov.

Izvaja:
Mojca Koprivnikar

Certificirana hipnoterapevtka,

Transpersonalna hipnoterapija

Somatska hipnoterapija

Metoda Podedovana družinska travma po Mark Wolynn

Intuitive Skills (Barkley Psychic INstitute) 

Vzgojiteljica predšolskih otrok in dipl.varstvoslovka

Dodatna izobraževanja: Somatic Healing,Travma in limbični sistem (National Institut for the Clinical Appllication of Behavioral Medicine), Posttravmatska stresna motnja, GoStrenghts program za otroke …

Kako zaceliti osamljenost?

Kako zaceliti osamljenost?

Mojca Koprivnikar
Zamera ali čudež?

Zamera ali čudež?

Mojca Koprivnikar
Čustva in hujšanje

Čustva in hujšanje

Mojca Koprivnikar
Ta otrok!?

Ta otrok!?

Mojca Koprivnikar
Vzgoja otrok za življenje

Vzgoja otrok za življenje

Mojca Koprivnikar
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Laluna, izobraževanje in svetovanje, Mojca Koprivnikar s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...